Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POSTIRAMA

Hajduk bez čestitke Hrvatskoj, ali se pohvalio pozivom svog igrača među vatrene! Stigli i komentari...

Marin Brbić
Foto: PIXSELL
1/17
11.10.2019.
u 08:59

Split je dokazao kako je uz reprezentaciju, ali ispred službenog Hajduka odlučili su da ne žele sudjelovati u organizaciji utakmice, a ni predsjednik Marin Brbić nije viđen na tribinama

Hrvatska nogometna reprezentacija na korak je do plasmana na Europsko prvenstvo 2020. godine nakon što je u susretu 6. kola E skupine pred 32.110 gledatelja na stadionu Poljud pobijedila Mađarsku sa 3:0.

Pogotke su za Hrvatsku postigli Luka Modrić (5) i Bruno Petković (24, 42). Ivan Perišić je u 55. minuti promašio kazneni udarac, a Mađar Laszlo Kleinheisler je isključen u 57. minuti. 

Nakon utakmice svi su bili oduševljeni igrom izabranika Zlatka Dalića, a igrači su pohvalama uzvratili navijačima koji su stvorili sjajnu atmosferu na stadionu Poljud na kojem inače svoje utakmice igra Hajduk.

Bez da ulazimo u povijest odnosa HNS-a i splitskog kluba koja je svima više-manje poznata, Splićani ni ovaj put nisu čestitali vatrenima na pobjedi. 

Split je dokazao kako diše uz reprezentaciju, ali ispred službenog Hajduka odlučili su da ne žele sudjelovati u organizaciji utakmice, a ni predsjednik Marin Brbić nije viđen na tribinama. 

Hajdukovci su za vrijeme odigravanja utakmice boravili na Braču gdje su se na službenim stranicama pohvalili kako su tijekom četvrtka odradili dva treninga. Ipak, spomenuo je Hajduk reprezentaciju Hrvatske kada se pohvalio pozivom Filipa Bradarića za utakmicu s Walesom u tu istu reprezentaciju, a ta objava izazvala je i prepirku ispod objave. 

- Gdje vam je čestitka reprezentaciji mudrijaši???? Ili ne smijete ???? - upitala je jedna pratiteljica, a ubrzo je stigao i odgovor:

- Zašto NK Istra nije čestitala reprezentaciji? Ostavi se Hajduka... - poručio je jedan navijač Hajduka. 

>>> Pogledajte što je Nikola Vlašić rekao nakon utakmice s Mađarskom

 


 

Komentara 94

Avatar zajutrak
zajutrak
09:17 11.10.2019.

Hajduk je u novije vrijeme ,zadnje desetljeće, postao sinonim za opstrukciju i neprijateljstvo prema reprezentaciji RH, ako im je to dika i ponos, onda ih mogu samo žaliti, sugrađani su im pokazali sinoć kako se poštuje i voli Reprezentacija .

DU
Deleted user
09:36 11.10.2019.

Brbić i udruga NH nisu niti Hajduk ,još manje Split. A ponajmanje Dalmacija. Oni su šaka jada i sitnih duša koji vlastitu nesposobnost upravljanja klubom pravdaju Mamićima ,šukerima i HNS om Hajduk s njima neće izić iz blata nikada..

KO
Kopreinitz
09:14 11.10.2019.

Brbicu, ti si sramota Hajduka, Splita, Dalmacije i hrvatskog nogometa, SRAMI SE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije