Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSIHOLOŠKE IGRE

Habazin napravila šou! O njenu postupku svi pričaju: Želiš li malo...?

Ivana Habazin
Foto: YouTube/FightHype
1/5
10.01.2020.
u 11:51

No, sve što su rekle jedna o drugoj bit će nevažno kada cure u ranim jutarnjim satima ove subote (oko 4:30) krenu prema ringu. Tada će govoriti samo šake

U noći s petka na subotu  Ivana Habazin (30), ako osvoji WBC i WBO pojaseve svjetske prvakinje, mogla bi promijeniti tijek povijesti ženskog profesionalnog boksa. Ali i svoj život i to stubokom.

Njihov prvi meč je otkazan jer je tada, neposredno prije vaganja, dan uoči borbe sa svjetskom prvakinjom Claressom Shields, fizički napadnut Habazin trener James Ali-Bashir pa je Ivana umjesto na vagi završila u lokalnoj bolnici. A trener je završio na hitnoj operaciji.

Na sučeljavanju je opet bilo napeto.

– Ti nisi baš pametna – rekla je Ivana nakon što ju je protivnica stalno vrijeđala. – Nisam pametna jer sam crna? Išla sam na fakultet – iz nekog razloga odgovorila je Claresse Shields, a poslije je nastavila s uvredama: – Nikad nisam vidjela gluplju osobu u životu. Udarila bih je, ali bi pobjegla kući. Na kraju je poručila: – Razbit ću joj čeljust! 

Ipak, na službenom vaganju nije bilo tako napeto kao što je to bio slučaj na presici i sučeljavanju, a Ivana je ''ukrala'' šou. Stala je vagu a da se nije skinula do donjeg rublja, ali i sa sladoledom čijom je konzumacijom htjela pokazati da nije imala ni najmanjih problema s kilogramima (69,2 kg). No, vagu za polusrednju kategoriju, ne tako lako, prošla je i nikad mršavija Claressa Shields (69,8 kg) koja se pohvalila svojom novom linijom. 

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

No, sve što su rekle jedna o drugoj bit će nevažno kada cure, u ranim jutarnjim satima ove subote (oko 4:30) krenu prema ringu. Tada će govoriti samo šake.

>>> Pogledajte povratak Filipa Hrgovića u Zagreb

Komentara 8

Avatar Bud Humski
Bud Humski
13:25 10.01.2020.

Crni ce u svakoj mogucoj i nemogucoj prilici izvuci iz rukava kartu boje svoje koze, nicim izazvani! A to samo pokazuje da su oni sami veci rasisti od bilo koga na ovoj planeti, samo sto se skrivaju iza svoje povijesti i sad misle da im to daje za pravo glumatati vjecite zrtve rasizma...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:03 10.01.2020.

Vidi se da je prava zagorska lavica!!!

OB
Oblivion
12:41 10.01.2020.

Čimpanzu u kavez!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije