Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvaranje sezone

Gvardiol: Bilo bi sjajno uskoro dobiti pravu priliku

Joško Gvardiol
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
11.07.2019.
u 12:00

Dinamova nada 17-godišnji Joško Gvardiol odlično je iskoristio pripreme u Sloveniji te je bio strijelac u jednoj utakmici

Igrači Dinama družili su se novinarima uoči subotnje utakmice Superkupa protiv Rijeke. Utakmica se igra u 20 sati na stadionu u Maksimiru.

Dinamova nada 17-godišnji Joško Gvardiol odlično je iskoristio pripreme u Sloveniji te je bio strijelac u jednoj utakmici. Stopera plavih iznenadna popularnost nije uopće promijenila.

- Ništa pretjerano posebno. Sve je normalno. Ne treba me sada dizati u nebesa nego i dalje moram ostati čvrsto stajati na tlu i raditi - rekao je Gvardiol te otkrio koliko je popularan u kvartu:

- Navikavam se na to, ali ništa posebno.

Kakve su bile pripreme sa seniorskom momčadi.

- U početku mi je bilo teško, ali s vremenom sam se priviknu. Smanjio se intenzitet treninga i bilo je lakše - dodao je Gvardiol.

Igra na mjestu lijevog stopera, ali se odlično snašao kao lijevi bek.

- Izgledalo je dobro, ali ja mislim još mnogo bolje.

Bilo bi mu drago da ostane u kombinacija trenera Nenada Bjelice.

- Ako ću dobivati minutažu bit ću zadovoljan, ali bi voli s B momčadi proći Drugu HNL i odigrati što više utakmica kako bi se naviknuo na seniorski nogomet, pa možda u idućoj polusezoni dobijem pravu priliku - zaključio je Joško Gvardiol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije