Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-19 reprezentacija

Gudeljevi izabranici u Sinju kreću prema Euru

ivan gudelj
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
19.03.2019.
u 07:07

Reprezentativci su se okupili u nedjelju, a 20. ožujka u Sinju čeka ih Njemačka (15.30 sati). Slijedi okršaj s Mađarima, 23. ožujka u 17 sati u Dugopolju, a posljednja je na redu Norveška, 26. ožujka u 14 sati ponovno u Sinju

Hrvatska U-19 reprezentacija pred navijačima u Sinju traži plasman na završnicu Europskog prvenstva, na turniru Elitnog kola u sklopu kojega će snage odmjeriti s Njemačkom, Mađarskom i Norveškom.

Reprezentativci su se okupili u nedjelju, a 20. ožujka u Sinju čeka ih Njemačka (15.30 sati). Slijedi okršaj s Mađarima, 23. ožujka u 17 sati u Dugopolju, a posljednja je na redu Norveška, 26. ožujka u 14 sati ponovno u Sinju.

>> Stigli reprezentativci, svidjet će vam se Modrićeva poruka na majici

ivan gudelj
1/17

Mjesto na završnici osigurat će samo pobjednik skupine. Najjači Gudeljevi aduti su Kotarski (Ajax), Čolina (Monaco), Šutalo (Dinamo), Palaversa (Hajduk), Marin (Dinamo)...

>> Pogledajte trening vatrenih

ivan gudelj
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije