Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANCHESTER CITY

Guardiola poslao jasnu poruku Agueru: Evo što je rekao

Premier League - Manchester City v Arsenal
Foto: Alex Livesey/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
19.10.2020.
u 22:01

Aguero se pridružio Cityju 2011. godine kada je stigao iz Atletico Madrida za 40 milijuna eura, na kraju sezone ostaje bez ugovora, a od siječnja može pregovarati s drugim klubovima

Menadžer engleskog premierligaša Manchester Cityja Pep Guardiola poslao je jasnu poruku svom napadaču Sergiu Agueru (32) kojem na koncu ove sezone završava ugovor s "Građanima".

- Sergio sada mora pokazati, kao i svatko od nas, da zaslužuje nastaviti ovdje. Mora nastaviti igrati dobro, postizati golove i pobjeđivati ​​u utakmicama, a nakon toga ćemo odlučiti klub i ja - rekao je Guardiola za britanske medije.

Aguero se pridružio Cityju 2011. godine kada je stigao iz Atletico Madrida za 40 milijuna eura, na kraju sezone ostaje bez ugovora, a od siječnja može pregovarati s drugim klubovima.

Argentinski napadač je za City postigao 254 golova i najbolji je strijelac u povijesti kluba.

- Ako će igrati na svojoj razini, nećemo imati dvojbi. On je važan za nas, za naše navijače i sve. Kad je Aguero na terenu, bolji smo, sigurniji. Nedostajao nam je u važnim trenucima na kraju prošle sezone - dodao je španjolski stručnjak.

Aguero je pauziraio skoro četiri mjeseca nakon što je u lipnju ozlijedio koljeno u ligaškom susretu protiv Burnleyja.

Nakon operacije u Barceloni, Aguero se nadao da će se oporaviti do završnog turira Lige prvaka u Portugalu, ali njegov oporavak trajao je duže nego što se očekivalo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:25 20.10.2020.

Za razliku od tebe Aguero će ostati vječna legenda kluba sa Etihada ostao ili otišao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije