Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Cityja

Guardiola otkrio zbog čega je lakše osvojit Ligu prvaka nego Premiership

Manchester City - Pep Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
14.04.2018.
u 11:59

Mi smo sad pred osvajanjem naslova prvaka, a cijelu sezonu imamo problema s ozljedama, zbog čega smo dosta patili.

Nakon što je Manchester City ispao u četvrtfinalu od Liverpoola ukupnim rezultatom 1:5, trener 'građana' Pep Guardiola pokušava ostaviti dojam kao da ga to nije previše pogodilo.

- Ne mogu reći da nismo ostvarili svoj cilj ili da smo bili neuspješni, rekao je Guardiola pa objasnio zbog čega vjeruje da je teže osvojiti englesko prvenstvo nego Ligu prvaka.

- Ligu prvaka možete osvojiti ako odigrate sedam dobrih utakmica. Situacija u prvenstvu je drugačija, treba vam puno više od sedam dobrih utakmica da osvojite Premiership. Zbog toga je naš klub nevjerojatan u svim segmentima.

Osvrnuo se i na cijelu sezonu.

- Mi smo sad pred osvajanjem naslova prvaka, a cijelu sezonu imamo problema s ozljedama, zbog čega smo dosta patili.

Komentara 3

PA
pavel1001
13:20 14.04.2018.

hahahaha luzerčino

MO
matK.O.
13:25 14.04.2018.

zato si osvojio ligu prvaka papčino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije