Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključna utakmica

Guardiola otkrio s kakvim namjerama stiže u Zagreb, govorio i o sastavu!

Pep Guardiola
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
27.11.2019.
u 12:29

Iz njegovih riječi proizlazi da će u Maksimir stići svi osim ozlijeđenog Sergija Aguera, ali možda ipak tu najavu ipak treba uzeti s rezervom

Pitanje osvajača skupine C Lige prvaka od utorka je riješeno. Baš kao što se pretpostavljalo, Manchester City osigurao je prvo mjesto unatoč tome što je protiv Šahtara odigrao samo 1:1.

Ali zato je borba za drugu poziciju i plasman u osminu finala i dalje u jeku. Sve tri momčadi mogu do tog ostvarenja, pa tako i Dinamo ako pobijedi engleskoga prvaka u Maksimiru, a Šahtar i Atalanta odigraju remi u Harkivu. Dapače, maksimirskom klubu u tom slučaju odgovara i trijumf Talijana.

Budući da rivalima iz Bergama treba pobjeda ili remi Cityja u Zagrebu, stratega Pepa Guardiolu upitali su hoće li 11. prosinca odmarati prvi sastav. 

– To je Liga prvaka, prestižno natjecanje. Otputovat ćemo u Zagreb s prvom momčadi i ciljem da slavimo. Moramo tako postupiti i iz poštovanja prema Šahtaru i Atalanti – kazao je Španjolac.

Dakle, iz njegovih riječi ispada da će u Maksimir stići svi osim ozlijeđenog Sergija Aguera, ali možda ipak tu najavu treba uzeti s rezervom.

Od Guardiole nismo ni očekivali da će unaprijed priznati da u Hrvatsku stiže na maturalac. Uostalom, tako bi se izložio silnim kritikama te smo uvjereni da će donekle ipak vagati.

Liverpool mu bježi devet bodova, a četiri dana uoči puta u Zagreb na Etihadu ga čeka gradski derbi protiv Manchester Uniteda. I, što je također silno važno, samo četiri dana kasnije ide na gostovanje kod Arsenala. 

Zabrlja li, tu bi se moglo prelomiti prvenstvo i predati Liverpoolu titula. Da je Guardiola na to spreman zbog Šahtara i Atalante... uz sve dužno poštovanje, dojma smo da se u najavi poslužio malo diplomacijom i odgovorio ono što su čelnici Šahtara i Atalante željeli čuti.

Zasigurno na maksimirski travnjak neće ustrčati s pionirima, ali hoće li odmoriti ponekog ključnog igrača – najvjerojatnije hoće.

 

Komentara 11

GR
gragakarlovac
13:08 27.11.2019.

dinamo nema sanse, kaj pisete gluposti...prokockali svoju sansu, 2-0 za Engleze bez truda

IN
inox14
13:18 27.11.2019.

Preporučam Pepu da odmori prvu momčad i neka u Zagreb pošalje rezerve. Neka napada preko Stojanovića i Leovca a u sredinu napada neka postavi brzance driblere sa niskim težištem. U veznoj liniji neka stavi flastera na Olma i kakvog visokog grmalja da čuva Petkovića. Ostale Dinamove zujane neka pusti da trče koliko ih volja. Garantiram mu uspjeh bez puno truda.

KI
kiseli
13:20 27.11.2019.

Da je Zdravac tu došao bi on s najlošijim sastavom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije