Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI ŠPANJOLAC

Guardiola nakon Dinama otkrio što doista misli o nogometašima iz Hrvatske i Srbije

Pep Guardiola
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
1/10
11.12.2019.
u 21:50

Pep Guardiola, njegov kolega sa suprotne strane ,pokazao je veliko poštovanje prema Dinamu i samom Bjelici, a nakon utakmice i on je prokomentirao susret

Dinamo se oprostio od Lige prvaka porazom od Manchester Cityja, gosti su slavili s 4:1 u Maksimiru, iako je Dinamo poveo i u prvom poluvremenu izgledao jako dobro. Nažalost, neće plavi nastaviti niti u Europskoj ligi, jer Atalanta je pobjedom 3:0 stigla do drugog mjesta, a Šahtar je završio treći.

Nakon utakmice trener Dinama Nenad Bjelica rekao je:

>>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon poraza od Manchester Cityja

- Zadovoljan sam, svi su dali svoj maksimum, ponosan sam što sam trener ove momčadi, ovi dečki su vrhunski profesionalci, ostvarili smo velike stvari, vratili smo ljude na tribine. Generalno, vrlo sam zadovoljan. Oni su ipak bolji od nas, mogu napraviti višak, ali igrali smo protiv vrhunske momčadi. Još jednom, ponosan sam na moju momčad - kaže Bjelica.

>>> Pogledajte komentar novinara VL-a Tomislava Dasovića i Roberta Junacija nakon utakmice Dinama i Cityja

Pep Guardiola, njegov kolega sa suprotne strane ,pokazao je veliko poštovanje prema Dinamu i samom Bjelici, a nakon utakmice i on je prokomentirao susret. 

- Nakon primljenog pogotka igrali smo odlično. Utakmica je bila drugačija u odnosu na onu u Manchesteru. Tamo su se samo branili, bio sam impresioniran, ovdje su ipak više napadali. Dinamo je igrao odlično prvo poluvrijeme, ali mislim da smo zagospodarili terenom nakon postignutog pogotka - rekao je Guardiola te otkrio koji su mu pojedinci iz Dinama posebno zanimljivi.

- Naravno Olmo, tu je i Oršić. Petković također, sjajno igra glavom - kaže slavni Španjolac, koji je uz to dodao kakvi su igrači s ovih prostora.

- Momčadi iz Hrvatske, Srbije i s ovih prostora uvijek su imale sjajne pojedince - zaključio je Guardiola.

 

 

Komentara 24

DU
Deleted user
22:22 11.12.2019.

Glavno da možete staviti srbija u naslov.Zadatak ispunjen.

Avatar Django
Django
22:47 11.12.2019.

Nije TO rekao. Ima nas koji znamo engleski.

Avatar MADO
MADO
22:30 11.12.2019.

Kakve veze imaju Hrvati i Srbi, pa to je potpuno različit mentalitet i kultura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije