Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski humor

Guardianov tjedni zadatak: Luka bježi iz Tottenhama

Luka Modrić (1)
Foto: Guardian
1/9
19.07.2011.
u 12:00

Mnogima je već pomalo dojadila priča hoće li Luka Modrić nastaviti karijeru u Tottenhamu ili će promijeniti klub. I ljubiteljima nogometa u Engleskoj dosta je tih priča

Guardian u svojoj rubrici "Gallery" daje priliku najvještijim i najduhovitijim čitateljima da montažom fotografije obrade događaje koji su obilježili tjedan. Uza svaku fotomontažu mora ići i tekst kojim bi se objasnila slika, što duhovitija to bolja. 

Ovaj put zadatak je bio Luka Modrić i njegov pokušaj bijega iz Tottenhama u Chelsea, nepopustljiv predsjednik Levy te menadžer Redknapp koji mu pokušava pokazati pravi put.

Komentara 3

DC
DC
13:46 19.07.2011.

\"Mnogima je već pomalo dojadila priča hoće li Luka Modrić nastaviti karijeru u Tottenhamu ili će promijeniti klub...\" ________________________________________________________________________ Zasto VL onda neprestano pise o tome?

OB
-obrisani-
17:27 19.07.2011.

Sad vec BJEZI.....sto sve nece piskaralima pasti na pamet

OB
-obrisani-
22:36 19.07.2011.

mislim da ce biti ova zadnja! luka ce zavrsiti ko pomocni radnik na terenu. proci ce ko simunic. voljeli su ga u totnhemu i pruzili mu sve a sada oce da ode. posle ce se cuditi kada ga zeznu u chelsiju ili su ga vec zeznili?ako ga i nisu dobili makar su ga unistili i vise nece moci biti tako dobar a to ce se odraziti i na igru cijeloga kluba. jako glupo sve sto se desilo. to vec nije sport, vise mi lici na biznis. nogometasi bi se trebali koncentrisati na nogomet, biznismeni na biznis. ako krene obrnuto kraj bude uvijek tuzan. Zao mi je sto nije pobijedio nogomet i sport u ovom slucaju, nego su isplivale ruzne stvari iz zivota. Luka iskreno receno jako mi te je zao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije