Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obećanje ludom radovanje

Grozne vijesti zadesile Kovača, strašno je kako su ga ostavili na cjedilu

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/4
08.08.2019.
u 17:39

Sane je bio prvi izbor njemačkoga kluba nakon odlazaka Francka Riberyja i Arjena Robbena, međutim, kockanje s tim transferom je sada bacilo u očaj hrvatskog stratega Niku Kovača.

Leroy Sane morat će operirati križne ligamente desnoga koljena, što znači da će mjesecima izbivati s nogometnih travnjaka! Grozne su to vijesti za minhenski Bayern, koji je do posljednjeg trenutka vjerovao da će uspjeti dovesti njemačkoga reprezentativca u svoje redove iz Manchester Cityja!

Sane je bio prvi izbor njemačkoga kluba nakon odlazaka Francka Riberyja i Arjena Robbena, međutim, kockanje s tim transferom je sada bacilo u očaj hrvatskog stratega Niku Kovača.

Bayern već 16. kolovoza otvara prvenstvo protiv Herthe, a Kovač u momčadi ima samo dvojicu jakih krilnih igrača u sezoni u kojoj se od njega očekuje osvajanje njemačkog prvenstva, njemačkog kupa, ali i najmanje četvrtfinale Lige prvaka.

Takve je zadatke ispred hrvatskog stratega postavio izvšni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge, premda svjestan da je uprava gadno zabrljala ovog ljeta na tržištu.

Serge Gnabry i Kingsley Coman neće moći sami izdržati na sva tri kolosijeka, a ako k tome napomenemo da je Coman vrlo sklon ozljedama, jasno je neće biti dobro ako se nešto hitno ne poduzme.

Istina, Bayern može do 2. rujna dovoditi nove igrače, hipotetski čak može i do Sanea, ali taj se transfer sada svodi samo na teoriju. I ne samo stoga što je ispred Sane teška operacija, već i zato što Manchester City nije kupovao prinove na toj poziciji.

Drugim riječima, Guardiola zasigurno neće pristati na prodaju, pa je Bayernu najbolje okrenuti se alternativama.

Posljednjih se dana tako pisalo da želi Hakima Ziyecha iz Ajaxa, ali nakon toliko jurnjave za Saneom, toliko nadanja da će hitronogi Nijemac postati nova zvijezda kluba, sada sve to djeluje kao utješna nagrada.

Podsjetimo, Sane se ozlijedio u nedjelju tijekom nastupa u engleskom superkupu, takozvanom Community Shiledu. Mnogi su se začudili što ga je Guardiola uopće stavio na travnjak jer se vjerovalo da je transfer u Bayern praktički već gotova stvar.

Foto: Reuters/Pixsell

Komentara 15

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:50 08.08.2019.

Puno primjereniji bi bio naslov "Loše vijesti za Kovača"...ali dobro, u 2019. svatko može biti novinar

DU
Deleted user
17:45 08.08.2019.

Grozno je samo ovako novianrstvo.

Avatar jumanji
jumanji
17:58 08.08.2019.

Pa kakav je to urnebesan naslov članka?nema sa istinom nikakvu vezu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije