Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što bi?

Grom iz vedra neba udario hrvatski nogomet: Marić iznenada podnio ostavku!

Bruno Marić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
16.05.2019.
u 12:06

Moju ostavku nije tražio ni Savez ni HNK Hajduk, ali u medijskom prostoru u ovom trenutku ne smije postojati ni zrnce negative kada je nogomet i reprezentacija u pitanju, naveo je dojučerašnji HNS-ov instruktor za VAR Bruno Marić

Tek što je Hrvatski nogometni savez ovoga tjedna predstavio uvođenje videotehnologije, HNS-ov instruktor za VAR Bruno Marić podnio je ostavku! 

Marić se u srijedu sastao s Izvršnim direktorom HNS-a Marijanom Kustićem, pa nakon sastanka kazao da je suradnja naprasno prekinuta. O čemu je bilo riječi, javnost možda nikada neće doznati, no sam je Marić u pisanoj obavijesti HNS-u kazao da je odluku donio zbog dobrobiti hrvatskog nogometa, prenose Sportske novosti.

–  Iza nas je vrlo važna medijska prezentacija VAR tehnologije, koja će hrvatskom nogometu donijeti podršku, mir, povjerenje, ali rekao bih i pomirenje!

Svim srcem nadam se da je ispred nas utakmica hrvatske reprezentacije u Splitu koji žudi za reprezentativnim nogometom, ali i cijela Hrvatska želi da reprezentacija igra u Splitu. Divna publika u svim gradovima gdje je igrala naša reprezentacija sigurno želi da Split svojom prepoznatljivom mediteranskom emocijom opjeva barem jednu kvalifikacijsku pobjedu naših srebrnjaka.

S obzirom na to da sam u medijskim napisima mogao prepoznati natruhe smetnje odigravanju utakmice u Splitu, zbog moje funkcije VAR instruktora podnosim ostavku na to mjesto. 

Posebno napominjem kako podnosim ostavku isključivo zbog Hrvatske i hrvatskog nogometa. Ne, ne odlazim zbog pritiska, ne odlazim zbog hejtera, ne odlazim jer sam umoran.

Odlazim jer sam najnagrađivaniji sudac u Hrvatskoj i imam odgovornost prema nogometu. Moju ostavku nije tražio ni Savez ni HNK Hajduk, ali u medijskom prostoru u ovom trenutku ne smije postojati ni zrnce negative kada je nogomet i reprezentacija u pitanju.

Naravno, ostajem na raspolaganju ako me hrvatski nogomet treba i vidimo se u Splitu na utakmici Hrvatska – Mađarska! – napisao je, između ostaloga, Bruno Marić.

Komentara 47

Avatar Dixie_land
Dixie_land
12:13 16.05.2019.

Šteta. Najbolji hrvatski sudac. Nije on problem jogurtu što ne može primirisat drugom mjestu, a ne da budu prvaci. Najlakše je na druge prebacit krivnju. Naravno najmanje je kriva ulica koja vodi klub i koja je uništila klub.

RE
Rex
15:00 16.05.2019.

Repka neka igra u Splitu tek kad kažu tko je iscrtao kukasti križ,i nalogodaca......jer ta bagra ionako ne trpi reprezentaciju,pa sjecate se šta su govorili "da bog da sve izgubili" i ostale ružne poruke........prvom prilikom ti će ponovno nauditi,a netko sve presucuje

MA
marn
13:30 16.05.2019.

Bilo bi najbolje dati Torcidi i udrizi Naš hajduk da vode HNS i pomogucnosti drzavu i da idu u Beograd po savjete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije