Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAJMO PROTIV SUCA

Grickaj Kviki na sav glas, neka se čuje do Pariza!

Kviki
PR FOTO
10.06.2016.
u 11:26

Kakvo je vrijeme gore na Kvikifunpediji? Poluvrijeme! Pola vremena grickamo, a pola provodimo gledajući nogomet. Dođi i ti, trebam te u svojoj ekipi!

Imaš li snage i živaca pratiti loptu po terenu 90+ minuta: lijevo, desno, zaleđe, korner? Stresno je gledati našu repku kako igra, pogotovo kada je sudac stalno nešto kriv, ali to nije razlog da grizeš nokte i ljutiš se. Vjeruj mi, znam što pričam, iza mene je ipak već 10 Europskih prvenstava u nogometu. Zato se radije ljuti uz nove Pikant štapiće ili Kviki gric wasabi.

Produži produžetke, skrati vrijeme do iduće tekme

Uz Kviki štapiće produži produžetke, navijanje prilagodi Navijačkom mixu, zagrizi Kviki gric wasabi kad si ljut, lupi štapićem o štapić i bodri repku. U mjesec dana stigneš sve isprobati, a da ti se pred frendovima ne bi dogodio neoprostivi gaf kod serviranja grickalica, za početak provjeri koju plastičnu posudu odabrati. Čekanje do iduće utakmice bit će lakše ako barem jednom dnevno kvikneš nešto na Kvikifunpediji. Možda se čak toliko navučeš pa me i nakon EP-a nastaviš pratiti.

Što kad lopta pređe liniju

Ako te brine debljanje i poprimanje okrugle forme od silnog grickanja, nemoj, Kviki ima dijetu za tebe. Još se nitko nije žalio niti vratio na staro. Zato, bezbrižno grickaj i uživaj u nogometu. U našoj ekipi, nitko ne sjedi na klupi - svi su udobno zavaljeni u fotelji ili kauču.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije