Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Grgić: Ćiro, sjeti se Debrecena

c7-jarni-txt.jpg
import
27.02.2008.
u 15:49

Robert Jarni muku muči u Termama Čatež. Ćiro je u čudnoj utakmici svom učeniku nanio prvi poraz u kratkoj trenerskoj karijeri.
– A što ćemo sad? Kranjčevićevu treba zaboraviti što prije. Moramo se okrenuti prema Interu, kup nam je najvažnija utakmica sezone. Imamo prednost tog jednog pogotka, vjerujem da će to biti i dovoljno – kaže Jarni.

Brojni izostanci
Neće mu biti lako. Rukavina (izgubljen do kraja polusezone) i Bartolović su ozlijeđeni, Tudor i Ljubičić dobili su crvene kartone, Verpakovskis je zaradio virozu i na utakmici protiv Zagreba više je vremena proveo u WC-u nego na klupi...

– Verpakovskis će biti u redu. A i Kalinić će biti spreman za utakmicu u Zaprešiću – kaže Jarni.
Hajduku poraz u Kranjčevićevoj ne bi trebao stvarati neke repove, ionako je cijela ova sezona slična. Ali, repove je povukla Ćirina pobjeda. Nakon utakmice Blažević je više riječi posvetio Branku Grgiću, bivšem predsjedniku Hajduka, nego svom trijumfu. Ne može mu Ćiro oprostiti smjenu na Hajdukovoj klupi, pa ga oplete u svakoj prigodi. Ovaj put Grgić nije želio ostati dužan.

– Je li moguće da Ćiro ima pravo pričati o meni? I to on, koji je kao trener Hajduka bio izravni autor jedne od najvećih klupskim sramota. Ćiro, sjeti se Debrecena i šuti! Sjećanje na Debrecen ne daje mu pravo da ikad više spomene Hajduk – u jednom je dahu izgovorio Grgić.

Bio je to dan u kojem je Grgića bilo teško zaustaviti. Riječi su tekle poput bujice. Podsjetio je na dane svog vođenja Hajduka.

Tri naslova prvaka
– Nitko mi ne može oduzeti tri naslova prvaka, kup, dva superkupa. Neka se Ćiro toga sjeti. Pa ne može se moj rad u Hajduku gledati kroz prizmu ove sezone! Neka se Ćiro i slični prisjete u kakvu je Hajduk bio stanju kada sam ga preuzimao. Pa, pet sam puta klub spašavao od stečaja – kazao je Grgić.

Nije propustio spomenuti velik novac koji je za svog vođenja Hajduka donio u klubu.
– Spadam među one koji su Hajduku samo davali. A Ćiro je u redu onih koji su uzimali. Da nije bilo mene, ni on za ono, srećom kratko, vrijeme koje je proveo na našoj klupi ne bi dobio novac. Neka više napokon ušuti i prestane pričati o Hajduku. On na Hajduk nikada u životu, to je sada definitivno, ne bi smio ni primisliti, a kamoli ga spomenuti – zaključio je Branko Grgić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije