Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski suparnici

Grčka se još traži, Gruzijci će biti neugodni

Slaven Bilić
Davor Puklavec/Pixsell
27.05.2010.
u 10:55

Grčki izbornik Rehhagel još isprobava taktičke formacije, a najdraže su mu 4-2-3-1 i 4-3-3.

Grčka je na pripremama za Svjetsko prvenstvo igrala 2:2 sa Sjevernom Korejom.

– Vidi se da su Grci još malo "teški". Korejci su bili življi i ugodno su me iznenadili. Dolazili su u prilike protunapadima, vrlo su hitri – kazao je Gordan Ciprić. 


– Vidi se da se još traže. Igrali su u sustavima 4-2-3-1 i 4-3-3, Rehhagel isprobava. Ipak je to bila prijateljska utakmica, pa se nije išlo "u kost" – ispričao je Ciprić.

Ivo Šušak specijalizirao se za Gruziju. Gledao je susret Gruzija – Kamerun (0:0).

– Gruzija je pokazala čvrstoću i neće biti lagan suparnik, pogotovo ne kao domaćin – kaže Šušak, kojeg se spominjalo i kao najvećeg favorita za klupu Zagreba.

– Za sada mogu samo reći da moj povratak u hrvatski nogomet nije isključen – istaknuo je Šušak.

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:28 27.05.2010.

Težka grupa za svaku vanjka World Cup ekipu. Ali na seču nema Engleske, što znači da valjda neče biti onih kanonada i brodoloma..Iako Grčka sa cesarom Ottom je opasna cjelina naročito ako su ti očekivanja ogromna i potencijal mnogo manji..

FE
febo
12:44 27.05.2010.

Janez odi glasat ak se hoćeš voziti sa gumenjakom po HRVATSKOM Jadranu !!!!

VA
Vatrenko
16:43 27.05.2010.

gledajuci sve u svemu i nismo bas izvukli laganu grupu.. izrael je u zadnjih par ciklusa sve bliza zavrsnici i uvijek je neugodan protivnik latvia istotako je bila korak do doigravanja i jako su cvrsti mozda smiijesno zvuci ali mi se cini da ce grci biti naj manji problem ove skupine. ove \"male\" ce biti dosta teze tuci pogotovo kad igraju bunker i kontra napade... budemo vidjeli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije