Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacije

Grci objavili fotomontažu Angele Merkel u nacističkoj uniformi

Angela Merkel (1)
Meditare.info
24.06.2012.
u 10:10

Naravno da je takvo nešto naišlo na osudu, a izraelski ambasador u Grčkoj to je nazvao najgorim potezom u povijesti čovječanstva

Njemačka i Grčka u petak su se sastali u četvrtfinalu Eura, a njihovo rivalstvo preraslo je sportske okvire. Zbog cijele ekonomsko-političke situacije i odnosa dviju zemalja provokacije su bile sastavni dio u najavi tog meča. Tako je njemački Bild objavio naslovnicu "Zbogom Grčka, ovaj put vas ne možemo spasiti", a grčka Dimokratija otišla je još dalje u provokaciji.

Oni su na naslovnicu svog lista stavili fotomontažu Angele Merkel, a uz fotografiju je pisalo "Arbeit macht frei! (Rad vas čini slobodnim), što je bio svojedobni slogan nacističkih koncentracijskih logora".

Naravno da je takvo nešto naišlo na osudu, a izraelski ambasador u Grčkoj to je nazvao najgorim potezom u povijesti čovječanstva. Angela Merkel uoči Eura rekla je da će bojkotirati prvenstvo zbog situacije s Julijom Timošenko, bivše ukrajinske premijerke, ali se predomislila. Navijala je za Njemačku protiv Grčke, a najavila je i da će doći na finale, naravno, ako u njemu bude igrala Njemačka.

Ključne riječi

Komentara 37

DO
doktorica
10:26 24.06.2012.

ne bi im bilo loše da su imali jednu Merklericu,a ne trošili nezarađeno!

FR
fran108
11:21 24.06.2012.

pa šta ,.... kad je feral objavljivao na svojim naslovnicama dr. tuđmana onda se nisu javljali dušebrižnici . ili naslovnica novosti na kojoj branitelj vampir pije krv srpskoj ženi nakon oluje ..... gdje ste bili tada "demorate " ? dada dignete svoj glas . pljuc !

OB
-obrisani-
15:02 24.06.2012.

nadam se da ce Njemacka uputiti snazan protest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije