Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRNI MEDIJI Izraelski trener koji pregovara s Hajdukom dao naslutiti senzaciju

Grant: Moj novi posao iznenadit će sve!

08.11.2008.
u 11:24

Tragom senzacije da će u Split sletjeti trener koji je igrao finale Lige prvaka s Chelseajem, i to ne kao turist, već kao novi trener Hajduka, provjerili smo što o tome pišu strani mediji. Međutim, zasad o tome postoje informacije tek u domaćim medijima. Ipak, trener je dao naslutiti da se nešto 'kuha'

Opcija Premiership
Naravno, postoje dvije strane priče. Grant je dan uoči pregovora s bilima u Londonu, za Sky Sports izjavio kako se želi vratiti u Premiership. Otkako je otišao iz Chelseaja i dalje traži posao. opcija je nekoliko, a većina uključuje posao na Otoku.

- Povratak? Naravno, obožavam Premiership. Cijeloga sam života želio doći na Otok, ovdje imam samo lijepa sjećanja. Volim trenirati, ali volim i izazove. Sve što je takvo, predstavlja za mene izazov, kazao je Grant.

Znači li to da bi mu i Hajduk bio izazov? Izraelca su povezivali s Portsmouthom nakon što je otišao Harry Redknapp, no kako je posao preuzeo Tony Adams, njega vide kao sportskog direktora. Već smo navikli, no ponovo se provlači ime našeg izbornika Slavena Bilića "koji bi nešto radio oko Pompeja", navodi Vitalfootball.co.uk.

Trener koji je imao možda i najteži zadatak - biti nasljednik Josea Mourinha. Igrao je finale Lige prvaka (Terryjev jedanaesterac), finale Kupa, te nije izgubio niti jednu domaću utakmicu u prvenstvu...

Opcija iznenađenje
No, u četvrtak je Grant dao intervju za izraelski Jewish Cronicle u kojem je dao naslutiti senzaciju.

- Portsmouth nije klub o kojem sanjam. Nikada nisam bio ni u kombinacijama da ih preuzmem. Znate kakvi su britanski mediji, povezuju me sa svakim poslom koji postoji u Manchester Cityju, West Hamu, Spursima ili Newcastleu, pričao je Grant njihovom novinaru "kojeg zove dva puta tjedno".

Nakon Chelseaja, kako tvrdi, želi klub koji će mu ponuditi izazov, klub u kojem ću osvajati prvenstva i trofeje. To svakako nije Portsmouth.

- Mislim da će se svi iznenaditi kada doznaju koja će biti moja nova destinacija. No, trebate biti strpljivi, pričekajte malo. Volio bih raditi na Otoku, no to bi trebalo biti istinski izazov. Ako to pronađem negdje drugdje u Europi, moj posao neće biti u Engleskoj...

Klupko se polako raspliće, a mi strpljivo čekamo da "padnemo na leđa" kad Avram izabere...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije