Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svetina umjesto Karatovića

Gradonačelnik Bandić daje zagrebačkom sportu dva milijuna kuna više

Gradonačelnik Milan Bandić na otvaranju inovacijskog centra
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
05.04.2019.
u 13:39

U punopravno članstvo SSGZ primljen je Savez za obaranje ruke

Grad Zagreb ove će godine financirati zagrebački sport sa 152 milijuna kuna, što je gotovo za dva milijuna kuna više nego u prethodnoj godini (150,200.000 kuna), odlučeno je na sjednici Skupštine Sportskog saveza Grada Zagreba.

Milan Pavelić, pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade, istaknuo je da se vodi briga i o sportskoj infrastrukturi, pa su tako u posljednjih godinu dana u pogon stavljene atletska i boksačka dvorana, a nedavno i suvremena gimnastička dvorana (u Lučkome). 

>> Evo po kojim uzorima bi vatreni mogli dobiti novi stadion

Gradonačelnik Milan Bandić na otvaranju inovacijskog centra
1/20

Zbog blokade računa Zagrebačkog boćarskog saveza  i procedure otvaranja stečaja, Skupština SSGZ-a donijela je odluku o izravnom financiranju zagrebačkih klubova u boćanju.

U punopravno članstvo primljen je Savez za obaranje ruke, a imamo i jednu kadrovsku novost: umjesto Pere Karatovića (razriješen na vlastiti zahtjev), novi član Upravnog odbora SSGZ-a je Tomislav Svetina. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ČE
četverac
23:48 05.04.2019.

Sportaši su oduvijek bili Bandićeva rezervna vojska. A on im je nemilice davao: Ljubičiću i Sandri Perković stanove, Ivi Majoli teniski centar, Ivani Brkljačić atletski miting da može živjeti od toga... Zna znanje.

LE
LeandroZG
22:09 05.04.2019.

ne daje bandiT, nije mu po prirodi, bandiT krade i zamracuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije