Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS STIŽU

Grad Zagreb organizira doček hrvatskih rukometaša, poznati su mjesto i vrijeme

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
26.01.2020.
u 20:35

Grad Zagreb organizira doček srebrenih rukometaša sutra na Trgu bana Jelačića, a dolazak rukometaša autobusom očekuje se u 12.30 sati

Srebrni hrvatski rukometaši večeras se vraćaju u Hrvatsku, a za sutra je pripremljen svečani doček na Trgu bana Jelačića.

Grad Zagreb organizira doček srebrenih rukometaša sutra na Trgu bana Jelačića, a dolazak rukometaša autobusom očekuje se u 12.30 sati, potvrdila je glasnogovornica Grada Zagreba Ivanka Milidrag.

Doček će organizirati grad Zagreb, a rukometaši bi autobusom na Trg trebali doći u 12.30, potvrdila je za N1 potvrdila glasnogovornica Grada Zagreba Ivanka Milidrag.

Inače, Kauboji će večeras 22 sata će poletjeti za Hrvatsku, dok bi u Zračnoj luci Franjo Tuđman trebali biti nešto iza ponoći. Video prijenos ćete moći pratiti uživo na našem portalu i Facebook stranici.

Osim u Zagrebu, doček se priprema u Mostaru. U ponedjeljak od 19 sati na Vojničkom igralištu priredit će se doček hercegovačkom dijelu hrvatske reprezentacije. Čak četvorica naših reprezentativaca rođena su u Mostaru - Igor Karačić, Marin Šego, Marino Marić i Željko Musa.

Komentara 10

TR
tretez
21:01 26.01.2020.

Tako treba. Odužimo im se srcem za radost i ponos koji su nam priuštili. Dečki iskrene čestitke!

Avatar nisam..robot
nisam..robot
22:28 26.01.2020.

Najbolje uz Thompsona, da mrzioci duplo pate. 😄🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

MO
modrulj
21:42 26.01.2020.

Doček za poraz? Katastrofa ni u nogometu ni u rukometu nikako do prvog mjesta. Loše odigrana najvažnija utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije