Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knedla u grlu

Grad na lošem glasu: Češke navijače upozorili da 'ne dišu' u blizini Boysa

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
20.02.2019.
u 13:08

Utakmica između Dinama i Viktorije proglašena je dvobojem visokog rizika

Službena internetska stranica Viktorije iz Plzena objavila je članak u kojemu je upozorila svoje navijače kako da se ponašaju u četvrtak u Zagrebu, dakle, na dan uzvratnog susreta Europske lige protiv Dinama.

Zagreb je češkim tifosima u suštini predstavljen kao izrazito neprijateljska sredina, pa su navijači Viktorije dobili naputak da se drže u većim grupama i da gravitiraju prema Trgu bana Jelačića.

– Savjetujemo navijačima da ne nose klupska obilježja, bilo šalove ili dresove. Također, klonite se pirotehnike. Izbjegavajte sve što bi moglo isprovocirati navijače Dinama.

Utakmica je proglašena dvobojem visokog rizika i postoji velika mogućnost da dođe do napada domaćih navijača. Poštuje naputke koje će vam dati tamošnja policija – navedeno je, između ostalog, na stranici češkog kluba.

– Nastojte se u 16:30 okupiti na Trgu bana Jelačića jer će s tog mjesta će krenuti kolona prema stadionu Maksimir. Po svršetku utakmice pričekajte da vas policija pusti sa stadiona i isprati do autobusa. Slijedite uputstva i budite iznimno oprezni – rečeno je na stranici.

U Zagrebu se u četvrtak očekuje petstotinjak navijača Viktorije. 

Komentara 8

ZO
zoom
13:20 20.02.2019.

naši navijači su u prijateljskoj češkoj dočekani kulturno, veselo i gostoljubivo...nadam se da nas manjinska domaća divljačka gamad (namjerno ne pišem navijači) neće opet osramotiti!!!!!

ME
medvedgrad
13:29 20.02.2019.

Nema povijesti sukoba s Boysima, nisu im niti interesantni, sve ce biti ok ako ne bude provokacija, a oni kao da idu na stratište. Bezveze...

SE
serđo12
13:39 20.02.2019.

Sva slavenska braća nas u njihovim zemljama dočekaju srdačno,ali im mi to ne uzvratimo kad dođu k nama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije