Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

Grabovac obranio ‘penal’ Bošnjaku

karlovac-txt.jpg
import
27.10.2008.
u 18:21

Nogometaši Karlovca u subotu su u Kostreni, u utakmici 11. kola 2. hrvatske nogometne lige, osvojili bod protiv Pomorca. Najzaslužniji je za to vratar Ivan Grabovac, koji je u 76. minuti susreta obranio jedanaesterac Bošnjaka i osigurao svojoj momčadi bod u gostima te produžio niz neporaženosti na deset utakmica.

Zadovoljniji gosti
Nogometaši Karlovca, s obzirom na neiskorišteni jedanaesterac, ali i propuštene prilike Karabogdana i Tomića, te poništeni gol Marija Raca iz prvog poluvremena, trebaju biti zadovoljni ishodom.

U susretu bez mnogo izglednih šansi, domaćin je imao više prigoda, no prvu veću šansu ipak su imali gostujući nogometaši. Štefančić je pucao preko gola. U 21. minuti Rac, lani najefikasniji napadač Karlovca, zatresao je mrežu, ali gol nije priznat zbog zaleđa.

U posljednjih dvadeset minuta utakmice počinju uzbuđenja, i to uglavnom pred Grabovčevim golom. Prvo je pred vratima Karlovca zaustavljen Karabogdan, još jedan bivši napadač Karlovca, a šest minuta nakon toga vratar Grabovac u šesnaestercu ruši Raca.

Sudac Grubač pokazuje na bijelu točku, a Grabovac brani jedanaesterac Bošnjaku, postavši junakom susreta. Za Karlovac je najvažnije da se nastavio niz neporaženosti. Momčad Igora Pamića i dalje je vodeća, iako se prednost smanjila na samo jedan bod.

Drugoplasirani Slavonac CO pobijedio je u gostima Solin sa 1:0 i potpuno se približio.

Uskoro dva derbija
S druge strane, prednost Karlovca se u odnosu na trećeplasiranu Istru 1961 povećala za jedan bod, jer su Istrijani poraženi od Mosora 1:0.

Dvanaesto kolo, u kojem će Karlovac u Sinju igrati protiv Trogira, igra se 8. studenoga, a nakon toga slijede dva derbija - u Karlovcu protiv Slavonca CO, a zatim u Puli protiv Istre 1961.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije