Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sve tako sivo
Povratak na članak

Govoriti protiv vatrenih izvan je svake pameti, a ismijavanje je – neukusno!

Kako je izbornik govorio, za nas je ovo selekcija, priprema za kvalifikacije koja će Daliću jasno dati do znanja na koga može, a na koga ne može računati

Komentari 55

AM
Ameise
14:17 12.09.2018.

Sve je sastavni die sporta,bolje sad nego u nekojj vaznijoj utakmici. Projekt obnove reprezentacije je projekt koji traje malo duze. Protiv engleza ce vec bolje iz gledat,siguran sam.

VL
SA
SI aka SI
14:33 12.09.2018.

dijametralno suprotno se može čuti jedino u birtiji i pročitati na forumu. 0:6 je grozan rezultat, igra je bila osim prvih 20 minuta loša, ali ne može jedna relativno nevažna utakmica zasjeniti sve dobro. Nekakav cilj je Euro, odnosno pravi nastup na njemu. U te dvije godine treba napraviti smjenu generacija, isprobati nove igrače, a umjesto dosadašnjih prijateljskih utakmica, igra se liga nacija. U koju je Španjolska definitivno ušla puno nabrijanije od nas. I na takvim utakmicama se vidi tko je, a tko nije (Pivarić, Rog na desnom beku, vidi se da će Mandžukića biti teže nadomijestit nego što se mislilo itd.). Niti je smjenu lako napraviti, niti bezbolno. Niti je ova generacija stvorena preko noći i prije srebra je bilo puno šamara i nesretnih/nespretnih poraza. Naravno da ima i puno onih dobronamjernih koji su jedva dočekali ovako nešto da odmah spomenu da smo slučajni drugi, da nitko i ništa ne valja, ali to je tako.

VL
SA
Saskakempa
16:24 12.09.2018.

Pravu sliku cemo imati za mjesec dana protiv engleza. ako i tu podbacimo onda imamo problem. Ne boli poraz, boli najcveci poraz u nasoj povijestu i odnos igraca prema utakmici. Dobro smo i prosli.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
15:01 12.09.2018.

Treba zažmiriti, pustiti suzu,oprostiti i izvući pouke. Da smo poveli sa 2 : 0, danas bi svijet drugačije izgledao.

VL
DU
Deleted user
15:29 12.09.2018.

Napokon je ova hrpa jugo nostalgičara došla na svoje nakon teškog ljeta i uspjeha naše repke.

VL
LU
lunar777
16:33 12.09.2018.

Porazi su sastavni dio sporta, pa čak i ovakvi porazi. Biti će opet velikih rezultata, treba biti malo strpljiv, uostalom trebat će neko vrijeme da se napune emocionalne a i fizičke baterije nakon velikog rezultata u Rusiji.

VL
ST
stefj
14:57 12.09.2018.

Igra se raspala nakon gola i prve izmjene i nije se popravila do kraja. Neshvatljivo je da izbornik i igrači nisu uspjeli povezati konce i bar nešto napraviti... Izvlačiti se na prvih 20 minuta je smiješno, isto kao i vrijeđati se ako se kritizira loš rezultat. Utakmica je bila grozota, obrana za čistu jedinicu, zapravo nulu, a onda se u to uklopio i ostatak ekipe... Je grozno je što su nas Španjolci probili, no još groznije je što je izostala adekvatna reakcija s klupe. Neki igrači su samo pokazali da nisu za reprezentaciju i/ili da im ne leži neprirodna pozicija...

VL
DU
Deleted user
14:48 12.09.2018.

Niti jedna jaka reprezentacija ne može doći u goste španjolcima u nadi da ih može dobiti, to je svima jasno, ali ono sinoć nije bilo dobro, prvih 15-20 mintua bilo je prilika a posle ko muhe bez glave; poraz boli, pogotovo tako visok, ali šta je tu je, i u porazu i u pobjedi smo uz vas, nadam se već protiv engleza da će to bolje izgledati, sadržajnije, a tu je i prilika španjolcima za uzvrat, dečki samo dalje nastavite, budete se već pohvatali, vjerujemo u vas, idemo vatreni

VL
DU
Deleted user
16:42 12.09.2018.

Glavu gore momcine! Vi ste u Rusiji napravili nesto nevjerojatno i ovaj poraz, ma kako visok bio, za godinu dana svi ce mo zaboraviti, a ono iz Rusije pamtit ce generacije. Dogodi se, to je sport. Dalicu i druzino, ne klonite duhom, Vama, za razliku od politicara, mozemo sve oprosti.

VL
SO
sohnahoakasaa
15:25 12.09.2018.

Igra se raspala, nakon 20 min svaki je igal za sebe...blablabla...Opće nema veze. ..Znamo tko bu pljuval i tko drvlje i kamenje (naročito balvane) na Vatrene i Dalića ali to je naša Reprezentacija i mi znamo da bu opet sve bolje i najbolje. Zašto? Zato kaj je iz moje ulice otišel vodoinstalater a iz kvarta špengler i električar. Mi smo jako frustrirani jer ni jedan majstor neće doći u Centar zato kaj nema di parkirati. Dok sad dočekamo druge isto tak dobre bude štekalo svigdi di treba majstor. U Vatrenima ima majstora, vizionara, virtuoza, specijalizanata, ima i na postiplomskom i na raznim usavršavanjima. Malo žali da, ali ne gorčine i nedaj Bože zločestoče. Nije bilo lako gledati 6 komada u golu ali njima je još gore. Znaju svi igrači, Izbornik i cijeli Stožer da nije bilo dobro ali znaju bolje od 4 mil Hrvata doma i 4 mil vani kakopopraviti. Zato malo strpljenja, ljubavi i zahvalnosti kao da je vaš sin, unuk , brat, ujo ili stric Vatreni.

VL
DA
danijel184
15:04 12.09.2018.

Kad pocinje drugi set? Buhahahahahahahahahahahahah

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
17:37 12.09.2018.

Ako izgube od Engleza bit Ce veselo Dalicu

VL
IB
ibiza
15:17 12.09.2018.

nitko se ne ismijava in nebi nikada a da su za...ali stva jesu i amen...

VL
DU
Deleted user
16:30 12.09.2018.

Ekipa koja pretendira da se zove "velikom reprezentacijom" ne smije odustati. Odustali smo u finalu protiv Francuza, odustali smo protiv Španjolske nakon 2:0. To je tragedija. Izgubiti je normalno, ali tragedija je prestati se boriti. Kao kada igra Barcelona protiv nekon iz druge lige pa se likovi predaju nakon pola sata.

VL
MA
Machak
17:14 12.09.2018.

I te kako im se treba sprdati. U roku keks proćerdali su sve ono dobro sa svjetskog prvenstva i osramotili Hrvatsku. Sastav se ne traži na natjecateljskim utakmicama a u povijesti nogometa neće ostati zapisan sastav ( hoće, al tko ce to citati!) nego samo to da su svjetski doprvaci popušili sramotnih 6 golova!

VL
Avatar narozi
narozi
18:27 12.09.2018.

Vidi bolan a ja mislio da Hr igra protiv Brazila u Davis Kupu to jeste tenisu a ono ispalo da su igrali protiv Spanije pa izgubili prvi set 6-0 , upssss

VL
KE
kentie
18:05 12.09.2018.

OK, ta famozna Liga nacija, ajmo reći, je skup revijalnih tekmi, tko gori, tko doli, veni, vidi, itd., itd...med' toa, razbucati teško stečeni ugled repke u paramparčad i k tome naciju i sebe dovesti u težak knock down ima ii imat će dugoročne posljedice...da ne kažem, da igrači ne dobe opet onu poznatu mučninu kad "moraju" doć' u repku, a sezona u punom uzmahu i zamahu...i onda počne panika, užas, strava i nered...e moj Zlatko, zlatko, euforija je trajala kratko....izborniče riješi se hajdučko uskočkih uzanci, širom otvori oči i dobro gledaj i pogledaj...riješi se dogme da u repki mogu igrati samo igrači koji su u inozemstvu, a što je s "domaćim" kadrom, ha....Dinamo, Rijeka, Osijek-pa nije vrag da se med' 33 igrača iz prvih postava tih klubova ne može isfiltrirati 5-6 dobrih igrača za najkritičnije pozicije repke - redom: Leovac-na mjestu Vrsaljka, pa Danijel Zagorac-golman, pa Mislav Oršić, npr. to je iz Dinama, ako golman Rijeke - Simon Sluga može igrati u slovenskoj repki, što rijekini igrači ne mogu isto tako igrati u našoj repki, a Šemper iz Osijeka....DALIĆU, POD HITNO OD DANAS PA NADALJE OBILAZI TEKME HNL-a, DOBRO OTVORI OČI I UŠI, GLEDAJ I PIŠI, GLEDAJ TEKME DINAMA U LIGI UEFA...ISTO TAKO PRATI TEKME SELEKCIJE U-21 I U-19....KEMIJAJ I FILTRIRAJ...ODRŽI PAR OGLEDNIH TRENINGA S TIM MLACIMA, ORGANIZIRAJ NEKU DOBROTVORNU TEKMU SELEKCIJE PRVE LIGE, ITD., ITD....

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
23:32 12.09.2018.

Ako izgube od Engleza trese se stolica mister Livnjaku

VL
MA
markro3
18:58 12.09.2018.

Kada se vrate ozljeđeni igrači i Ćaleta-Car biti ćemo opet kao Španjolska, nogometna sila. Bez obzira što trenutno ne igra vratio bih u reprezentaciju, po meni najboljeg golmana Ivana Vargića.

VL
VA
Valerijawolf
16:39 12.09.2018.

To je novinarstvo: fer i objektivno! Špankolci su uigrani, non stop igraju u 2 najjaća kluba, a naši em što su „prepolovljeni“, em što su rasštrkani po svjetu. Moraju se tek pronači. Bio je to dugi rad i stvaranje tima do SPa. Sad se iz nova moraju naći. Pa bilo bi čudno da se samo tako mogu zamjeniti Mando, Rebić, Strinić, Vrsaljko...na koju foru? Bit će, ako ih u meduvremenu ne prate hateri iz vlastitog naroda, pa ih prode još volja trgat se za HR. Nek drugi kvocaju, mi moramo bit uz njih pogotovo sada!!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.