Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD UGOVORA

Gotovo je, Milan više ne želi Mandžukića: Može tražiti novi klub

ITA, Serie A, SS Lazio Roma vs AC Milan
EXPA/PIXSELL
16.05.2021.
u 16:00

Nisu loše igre, nezalaganje ili općenito loša forma udaljile Mandžukića od produljenja ugovora već ozljede koje su se zaredale baš po njegovu dolasku u klub.

Milan i Mario Mandžukić neće u zajedničke pobjede iduće sezone jer su u upravi talijanskog velikana odlučili ne produžiti ugovor s bivšim hrvatskim reprezentativcem.

Naime, nisu loše igre, nezalaganje ili općenito loša forma udaljile Mandžukića od produljenja ugovora već ozljede koje su se zaredale baš po njegovu dolasku u klub.

Istinski peh, zbog kojeg u mlađim danima sigurno ne bi tako "izvisio", ali Mario ima 34 godine, nema status kao Zlatan Ibrahimović (40) pa ga ne žele čekati.

Sreća u nesreći jest da proslavljeni hrvatski nogometaš ima gdje nastaviti karijeru i sad će imati nekoliko tjedana za razmisliti kamo će.

A navijači mogu žaliti što se poslije Juventusa odlučio na avanturu u Al-Duhailu, gdje je odigrao svega pet utakmica i u nogometnom smislu nije profitirao, baš suprotno. No, vjerojatno u financijskom jest, što je i bio cilj odlaska u "egzotiku".

Ključne riječi

Komentara 7

WE
weAreCro
17:29 16.05.2021.

Vrati se Mandzo u Dinamo, tu mozes odigrati jos 2 kvalitetne sezone, svojim iskustvom i zalaganjem pomoci momcadi u stvaranju mladih igraca tvog profila i nakon toga uzdignute glave otici u mirovinu.

KI
kiseli
18:21 16.05.2021.

Pravac Amerika i to je to

TI
tico123
19:03 16.05.2021.

mario pravac zagreb u dinamo tu ti i je mijesto i uvijek češ bit dobrodošao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije