Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE SIGURNOSTI

Gostujućih navijača u Francuskoj neće biti u narednom kolu prvenstva

pariz
Reuters/PIXSELL
17.11.2015.
u 19:26

'Liga je poduzela sve mjere kako bi osigurala utakmice, a država će također iskoristiti svoje moći kako bi garantirala sigurnost.'

Utakmice francuskog nogometnog prvenstva nadolazećeg vikenda igrat će se bez gostujućih navijača, objavilo je vodstvo Le Championnata.

Oduka je donesena zbog sigurnosnih razloga nakon niza terorističkih napada u Parizu u kojima je ubijeno 129 osoba.

"Liga je poduzela sve mjere kako bi osigurala utakmice, a država će također iskoristiti svoje moći kako bi garantirala sigurnost," kazao je francuski ministar sporta Thierry Braillard.

Gostujućih navijača neće biti niti na utakmici Europske lige između Monaca i Anderlechta koja je na rasporedu u četvrtak 26. studenoga u Kneževini.

"Vodstvo kluba je donijelo odluku kojom se navijačima Anderlechta zabranjuje dolazak na utakmicu," poručili su iz kluba čiji dres nose hrvatski nogometaši Danijel Subašić i Mario Pašalić.

>> Vraćam se u Pariz, u terorističkom napadu su mi ubijena dva prijateljia

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije