Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi sretni zbog dupina

Gosti suglasni: Nikada nismo bili na boljem natjecanju!

Hrvatska - Srbija (1)
Marko Prpić/PIXSELL, Danijel Berković/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
12.09.2010.
u 10:30

Sudeći prema dojmovima gostiju, Zagreb se pokazao savršenim domaćinom za velika natjecanja. Nitko nije imao ni najmanji prigovor.

Nisu se oko Mladosti mogli vidjeti samo kockasti dresovi. Spektakularnu završnicu došli su, u sportskome duhu, pogledati i igrači drugih reprezentacija. I svi su uglas navijali za Rudićevu momčad. Čak je i najljućim protivnicima bilo drago što je zlato otišlo u ruke Hrvata.

– Bio je ovo očekivan rasplet finala i veselim se što ste kao domaćini slavili. Velike čestitke svim igračima, najviše su pokazali na ovom natjecanju i s razlogom nose titulu prvaka – kazao je srbijanski kapetan Vanja Udovičić.

A njegova momčad brzo je prežalila poraz u polufinalu, bronca je bila solidna utjeha. Da ih je sudbina s Hrvatima spojila u finalu, ne bi se tako lako kladio na pobjednika...

– Teško mi je sada govoriti što bi bilo kad bi bilo, ali u polufinalu ste pokazali da ste trenutačno bolji od nas – priznaje Udovičić, koji će Zagreb pamtiti samo po lijepom.

– Ovdje nam je sve bilo fantastično! Ponijet ću sa sobom kući samo lijepe uspomene. Velika hvala gradu Zagrebu na organizaciji ovog prekrasnog prvenstva.

I ostali bi se s njim složili.

– U Zagrebu nam je doista bilo odlično. Ne sjećam se kada sam bio na nekom bolje organiziranom natjecanju! Još da smo imali bolji rezultat, bili smo tek deveti... – malo se požalio grčki reprezentativac Konstantinos Tsaklanis, koji je veliki zaljubljenik u nogomet, no nije stigao otići uživo gledati svoju reprezentaciju u kvalifikacijskom okršaju s Bilić boysima.

– Nismo, na žalost, mogli ići u Maksimir. Bit će velika borba između Grčke i Hrvatske za prvo mjesto u skupini. O. K., u vaterpolu ste najbolji, ali u nogometu vas se može pobijediti – zaključio je Tsaklanis.

Ključne riječi

Komentara 4

BM
Boris Markovic
11:05 12.09.2010.

Cestitam domacinimima na organizaciji i zlatnoj medalji. Nisam pratio prvenstvo i utakmicu Hrvatska-Srbija i hteo bih da pitam da li se na toj utakimici vikalo \"Ubi, ubi Srbina\". Ako jeste, u kojoj je meri to bilo i da li je policija reagovala.

BT
biracko-tijelo
11:17 12.09.2010.

Boris, NE CUJEM DOBRO X 3

SA
saracant
11:22 12.09.2010.

@Boris a kako bi se navijalo da se igralo u Beogradu !!? Sigurno da bi bilo istih povika i navijanja protiv nas u puno vecoj mjeri nego sta smo mi bili protiv vas, to se jednostavno ne moze sprijeciti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije