Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTIJA ŠIBICA Danas polufinale

Gospićani su na Kutiji za ostale Barcelona

'26.12.2011., Zagreb  - Malonogometni turnir 41. Kutija sibica. Utakmica izmedju Promotionplay i GPV Elkro, Gospic. Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
'Martina Popovcic/PIXSELL'
28.12.2011.
u 09:36

Danas su na rasporedu polufinalne utakmice malonogometnog turnira Kutija šibica. U prvoj utakmici igrat će GPV Elkro Gospić i MNK Cvjetno Poliklinika Milojević (17.30 sati), dok će u drugoj igrati MNK Ploče i PNT IPA Zagreb (18.25).

– Ne vidim tko bi ove godine mogao zaustaviti Gospić. Igra zaista najbolje, što i nije čudno jer u momčadi ima profesionalne igrače malog nogometa. Oni su Barcelona ovog turnira – rekao je Vedran Ješe, koji je ove godine igrao za Promotionplay, koji je lani bio prvi, a sada ga je u četvrtfinalu pobijedio upravo Gospić.

U momčadi Gospića dominiraju igrači Splita, vodeće momčadi Prve hrvatske malonogometne lige – Dario Marinović, Josip Suton i Tihomir Novak. Tu su još sjajni Dario Šestić, Dino Kovač i Korab Morina, a zanimljivo je da su njih šestorica svojedobno igrala za Nacional.

– Igrao sam za Gospić u dva finala na Kutiji šibica i oba smo izgubili. Evo, nadam se da ću sada, kao trener, napokon na vrh – rekao je Mijo Rimac, trener Gospića.

Kakve su šanse MNK Cvjetnog? Male, ali ne treba zanemariti činjenicu da dečki u dosadašnjih pet utakmica nisu primili ni jedan pogodak, a u četvrtfinalu su pomeli slovenski Ptuj (5:0).

Drugi polufinale bit će neizvjesniji, a laganu prednost dajemo Pločanima.

U polufinalu veteranskog turnira igrat će Matan-hotel Galerija – ACCL Auto (16.30) te PNT IPA Zagreb – Intersport&MNK Borna Raček (19.20).

Ključne riječi

Komentara 1

BU
budisvoj
23:28 28.12.2011.

U momčadi Gospića dominiraju igrači Splita, vodeće momčadi Prve hrvatske malonogometne lige - Dario Marinović, Josip Suton i Tihomir Novak. Tu su još sjajni Dario Šestić, Dino Kovač i Korab Morina, a zanimljivo je da su njih šestorica svojedobno igrala za Nacional.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije