Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrtfinale Kutije šibica

Gospić pred 4000 gledatelja izbacio lanjske pobjednike

Kutija šibica
Martina Popovčić/Pixsell
26.12.2011.
u 23:42

Gospićani su bili bolji od nas, oni su najveći favoriti za osvajanje turnira - rekao je Vedran Ješe, igrač lanjskog prvaka Promotionplaya

U šlager utakmici četvrtfinala malonogometnog turnira Kutija šibica, pred 4000 gledatelja u dvorani II. Sportskog doma, GPV Elkro Gospić pobijedio je Promotionplay sa 5:1. Lanjski pobjednici izdržali su do 33. minute,  a onda su Gospićani ubacili u šestu brzinu. 

- Dok smo imali snage još smo bili ravnopravni. Gospić je bio bolji i oni su najveći favoriti za osvajanje turnira - rekao je Vedran Ješe, igrač Promotionplaya. 

Najzanimljiviju utakmicu odigralii su MNK Ploče i Projecta-SCIO iz Jastrebarskog. Vodili su Jaskanci 2:1 do 30 sekundi prije kraja, a onda su Pločani golom Burđeleza izjednačili i kasnije na sedmerce prošli dalje. 

PNT IPA  Zagreb pobijedio je CB Lokin Ulix sa 1:0, dok je MNK Cvjetno Poliklinika Milojević sa 5:0 pobijedio Ptuj.

Polufinale se igra 28. prosinca a igrat će Gospić -  Cvjetno, te Ploče - PNT IPA. Veteranski turnir - četvrtfinale: CB Aztec (Rendulić, Runevski, Ačkar) - Matan hotel Galerija (Lovreković) 4:5 (7m), ACCL Auto (Brlek, Gričar, Ašanin, Kozniku) - Izletiše Polovanec (Šemper, Kemfelja, Čivrag, Palić) 5:3 (7m), Konoba Marinero (Krznar, Brnas, Čalo, Vastić, Mužek) - PNT IPA (Cvetko, Odorjan) 4:5 (7m), MNK Borna Raček (Vulelija, Mavrović, Dervišagić) - Glembay (Leko, Alpeza, Paulić) 2:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije