Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDE RIJEKE I HAJDUKA

Gorica razbila Srbe, Jakirovića oduševio mladi Gadže

Gojko Gadže
Foto: Vecernji.hr
17.01.2020.
u 18:18

Momčad Sergeja Jakirovića izgledala je jako dobro, no žilave dečke iz Srbije slomila je tek u nastavku. Momčad Žarkova prvi je 'probio' Gojko Gadže u 62. minuti.

Nogometaši Gorice u prvoj su utakmici turnira u Medulinu, Arena kupa, svladali srpskog drugoligaša FK Žarkovo (4:0). 

Momčad Sergeja Jakirovića izgledala je jako dobro, no žilave dečke iz Srbije slomila je tek u nastavku. Momčad Žarkova prvi je 'probio' Gojko Gadže u 62. minuti. 

Do kraja susreta u strijelce su se još upisali Cherif Ndiaye i Lion Cahani. Jako dobar dojam ostavio je dvadesetgodišnji Gadže koji se pripremama kluba iz Gorice priključio prije nekoliko dana i u samo nekoliko treninga zadovoljio struku

Podsjetimo, Gadže je prošlu polusezonu proveo u niželigašu Jarunu, a skautska služba kluba iz Gorice zaključila je da bi Jakiroviću mogao proširiti konkurenciju.

Hajduk je s uvjerljivih 5:0 slavio protiv mađarskog Honveda u prijateljskoj utakmici odigranoj danas poslijepodne u Turskoj.

A Rijeka je golom Raspopovića svladala Budafoki (1:0), mađarskog drugoligaša, u drugoj pripremnoj utakmici odigranoj u Umagu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:45 17.01.2020.

Ufff što žilave dečke volem 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije