Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Gorica potpuno izgubila korak: Farmaceuti slavili u Turopolju

Velika Gorica: HNK Gorica i NK Slaven Belupo u 29. kolu Prve HNL
Igor Kralj/PIXSELL
16.04.2021.
u 20:08

Jedini pogodak postigao je Knoll u 39. minuti.

U susretu 29. kola Prve HNL Slaven Belupo je kao gost svladao Goricu sa 1:0 (1:0). Jedini pogodak postigao je Knoll u 39. minuti.

Njemački je napadač krajem prvog poluvremena uspio naplatiti bolju igru gostiju u prvom poluvremenu. Paracki je poslao dugu loptu prema kaznenom prostoru Gorice gdje ju je Knoll uz malo sreće uspio primiriti, a zatim i prevariti svog čuvara Krizmanića prije no što je pogodio suprotni kut.

U samom otvaranju Koprivničani su imali dvije odlične prilike, ali Knoll u šestoj i Krstanović u sedmoj minuti nisu bili precizni, Krstanovićevu je loptu zaustavila vratnica.

Gorica je u nastavku stalno napadala, no nije uspjela pronaći put do mreže suparnika, pa je Slaven ostvario prvu pobjedu nakon čak 11 utakmica u prvenstvu, odnosno još od kraja siječnja.

Treća Gorica je tako ostala na 49 bodova, četiri više uz utakmicu više od četvrte Rijeke, a šest više uz dvije utakmice više od petog Hajduka. Slaven Belupo je skočio na šesto mjesto sa 30 bodova, dva više od sedmog Šibenika koji je ranije u petak igrao 1:1 na gotovanju kod Varaždina koji je osmi sa 25 bodova. Slijede deveta Istra 1961 sa 24 i posljednja Lokomotiva sa 20 bodova.

Na vrhu je Dinamo sa 64 boda, dva manje uz utakmicu više ima drugi Osijek.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije