Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Gorica i Rijeka odigrale bez golova u obrambeno nastrojenoj utakmici

Gorica i Rijeka odigrale bez golova u obrambeno nastrojenoj utakmici
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
17.02.2021. u 19:00

Prilično nezanimljiva igra pratila je gotovo cijelo prvo poluvrijeme utakmice dva susjeda na tablici, nepovezanih akcija i pogrešaka nagledali smo se za tri utakmice, ali još gori od toga bio je svaki nedostatak inspiracije kako probiti suparnički blok. I jedna i druga momčad odavale su dojam kao da bi najradije da je lopta stalno kod suparnika, pa ako se nešto onda iz krađe ugrabi...

Izgledne prilike imali su iz slobodnih udaraca sa svake strane Andrijašević pa Lovrić u razmaku od dvije minute. Oba puta lopta je bila gotovo na crti šesnaesterca, oba puta vratari Banić i Nevistić su majstorskim paradama otklonili opasnost. Nevistić je još jednom zaustavio Lovrića kad je iz gužve u šesnaestercu zapucao po sredini gola, a najbliže pogotku bio je u 40. minuti Rijekin vezni Grezda Čerin.

Tomečak ga je sjajno pronašao ubačajem i da Slovenac nije bio već u padu bilo bi i opasnije. Banić je bio na krivoj nozi. Iako utakmice HNL-a nisu otvorene za gledateljstvo, ova je „ljepotica“ privukla u ložu velikogoričkog stadiona i neka viđenija lica poput Silvija Marića i Drage Ćosića. Mogli su vidjeti uglavnom nervozu riječkog trenera Simona Rožmana koji je ovoga tjedna dobio novi ugovor, ali ne i ideju kako prodrmati svoju momčad iz duboke krize. A čak i za puno kvalitetnije riječke sastave od ovoga Velika Gorica je bila crna točka.

U nastavku su obje ekipe digle tempe s brojem grešaka i ostavile nas u potpunosti bez prilika. Ušao je Pavičić da zezne jednu obećavajuću kontru Rijeke koja je mogla kazniti petljanje i jalovu inicijativu trećeplasirane momčadi prvenstva.

 

 

GORICA – RIJEKA 0:0
VELIKA GORICA – Gradski stadion. Gledatelja 50. Sudac: Pejin (Donji Miholjac).
GORICA: Banić – Doka, Steenvorden, Jovičić, Krizmanić (od 67. Keita) – Suk, Babec – Špikić, Mitrović (od 56. Dvorneković), Lovrić – Dieye (od 87. Mudrinski).
Trener Siniša Oreščanin.

RIJEKA: Nevistić – Tomečak, Smolčić, Escoval, Galović, Vukčević (od 86. Štefulj) – Čerin, Mudražija, Lončar (od 70. Pavičić) – Andrijašević, Kulenović (od 75. Drmić).
Trener Simon Rožman.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije