Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Gorica bez najbolje strijelca lige preokretom do tri boda kod Intera

Inter Gorica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
27.10.2018.
u 16:56

Gorica je četvrta u prvenstvu s 22 boda iz 12 utakmica, pet je bodova ispred Rijeke, a isto toliko zaostaje za vodećim Dinamom. Inter je na osmom mjestu s 10 bodova.

Gorica je nastavila nizati pobjede, nakon Rijeke i Belupa slavili su s 3:1 u gostima kod Intera, piše Goal.

Iako je domaćin u Zaprešiću poveo u 10. minuti golom Komnena Andrića kojemu je to bio sedmi pogodak ove sezone, gosti su preokrenuli već do poluvremena.

Za 1:1 je zabio Matija Dvorneković u 32. minuti nakon ubačaja Atiemwena s lijeve strane, a Atiemwen se golom u 43. minuti pobrinuo da Gorica na poluvrijeme ode s vodstvom. Nigerijac je na pet golova, dva manje od suigrača Zwolinskog.

Inter Gorica
1/9

U nastavku se u strijelce upisao i Mario Marina koji je zaigrao od 46. minute. Za konačnih 3:1 su mu bile potrebne samo tri minute na terenu.

Momčad iz Velike Gorice je tako pokazala da joj nije problem pobjeđivati i kada igra bez Lukasza Zwolinskog, najboljeg strijelca lige koji je odradio suspenziju zbog nakupljenih žutih kartona.

Gorica je četvrta u prvenstvu s 22 boda iz 12 utakmica, pet je bodova ispred Rijeke, a isto toliko zaostaje za vodećim Dinamom. Inter je na osmom mjestu s 10 bodova.

>> Pogledajte i Lovrenov video iz zrakoplova

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsijanac
17:05 27.10.2018.

HNL je postao Legija stranaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije