Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Vlaović:

Ma skupina je odlična, pa bolji smo od Čeha i Turaka!

Goran Vlaović
Foto: Arhiva VL
13.12.2015.
u 13:37

'Znam da su i jedni i drugi neugodni, sve to stoji, ali smatram da mi to možemo riješiti.'

Gorana Vlaovića rijetki nogometni zaljubljenici u Hrvatskoj ne pamte po onom pogotku Turskoj u prvoj utakmici Eura 1996. godine. U toj 86. minuti upisao se u povijest kao prvi strijelac za našu reprezentaciju na nekom velikom natjecanju.

– Skupina je vrlo dobra, ma odlična je! Zadovoljan sam, vjerujem u prolaz, siguran sam da smo bolji i od Turaka i od Čeha. Znam da su i jedni i drugi neugodni, sve to stoji, ali smatram da mi to možemo riješiti. Prva je utakmica na ovakvom natjecanju uvijek najvažnija, posebno stoga jer u posljednjem kolu protiv Španjolske baš i ne možemo vaditi – rekao je Goran Vlaović, koji je na Euru 1996. u Engleskoj zabio za 1:0 pobjedu protiv Turske, u našoj prvoj utakmici na velikom natjecanju:

- Lijepo se toga sjetiti, bio mi je to jedan od najdražih golova.

>> Koja će biti Hrvatska u skupini s Turskom, Češkom i Španjolskom?

Komentara 15

DU
Deleted user
14:32 13.12.2015.

konačno neko da i veli kak stvari stoje...non stop se kurchimo s modric-rakitic--bla bla a bojimo se ceha i turaka....pa jbt sve treba respektirati a nikoga se netreba bojati....to je samo nogač, ne rat...

ED
Edomajka
15:09 13.12.2015.

Ma bolji smo i od spanjolaca

ST
strsljen2013
16:06 13.12.2015.

Od svakoga smo mi bolji, (novčano na terenu), (gdje naši igrači igraju) a onda kad izađemo na teren..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije