Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ROŽMANA

Goran Tomić je novi trener Rijeke, uskoro predstavljanje Šibenčana na Rujevici

Zagreb: U 7. kolu Prve HNL susreli se NK Lokomotiva i NK Istra 1961
Goran Stanzl/PIXSELL
01.03.2021.
u 12:11

S momčadi koju nitko ne računa u najbolju četvorku, pa čak i petorku klubova Prve HNL, Tomić je došao do drugog mjesta u prvenstvu, plasirao se u Ligu prvaka te u svojem rodnom Šibeniku vodio Lokomotivu i u finalu Kupa Hrvatske. Tamo ga je, zanimljivo, svladala baš Rijeka (1:0)

Budući da je jučer uočen kako provodi svoje vrijeme na Rujevici, a Rijeka danas službeno objavljuje ime novog trenera, već znamo da je riječ o bivšem treneru Lokomotive, Goranu Tomiću.

Podsjetimo, tek 12 dana nakon što je potpisao novi ugovor s klubom, slovenski strateg Simon Rožman podnio je ostavku na mjestu trenera nakon 0:1 poraza protiv Hajduka u Jadranskom derbiju na domaćem terenu.

Moramo se također i sjetiti kakvu je sezonu Tomić odradio u Lokomotivi prošle sezone. S momčadi koju nitko ne računa u najbolju četvorku, pa čak i petorku klubova Prve HNL, Tomić je došao do drugog mjesta u prvenstvu, plasirao se u Ligu prvaka te u svojem rodnom Šibeniku vodio Lokomotivu i u finalu Kupa Hrvatske. Tamo ga je, zanimljivo, svladala baš Rijeka (1:0).

Tomić je nakon svojeg sjajnog angažmana u Lokomotivi trebao otići put Kine postati trener kineskog Guangzhou Cityja, no viza mu je odbijena nakon što je dobio i prebolio koronavirus. Tako je ostao bez posla, a Rijeka, koja ima običaj dati vremena svojim trenerima, čini se kao savršena kombinacija za šibenskog stratega.

Tomić će u Rijeci biti predstavljen u 14 sati.

Komentara 1

DU
Deleted user
19:53 01.03.2021.

Tog trenera sam htel videt na klupi Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije