Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA MARCU

Goran otkrio tajnu uspjeha Hrvata i zašto nije čestitao Modriću

Goran Ivanišević
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
09.10.2018.
u 09:05

– To će biti teško ponoviti, ali ništa nije nemoguće. Te 2001. svi su mislili da je nemoguće da odem do kraja, ali u sportu postoje čuda i događaju se lude stvari – osvrnuo se Ivanišević na "svoj Wimbledon"

Goran Ivanišević dao je veliki intervju za Marcu u kojem je, između ostalog, odgovarao koliko je dobro za tenis da su Rafael Nadal i Roger Federer opet na vrhu, kao što je to bio slučaj i prije 14 godina.

– To je dobro pitanje. Ne znam je li to dobro ili loše. Možda jesu bolji od ostalih, ali Đoković se vraća – rekao je Ivanišević pa otkrio je li tenis više ''velika trojka'' ili ''velika četvorka''...

– Za mene, tu su Nadal, Federer i Đoković, a tek onda Murray. On nije na istoj razini kao ostala trojica. Dobro je da imamo i Wawrinku, kao i ostale mlade momke.

Zanimalo je Španjolce i kako je moguće da tako mala zemlja kao Hrvatska stvara toliko dobrih tenisača.

– Imamo veliko srce i nikad ne odustajemo – rekao je Goran pa objasnio:

– Spremni smo reći svijetu da smo mala zemlja, ali jako snažna. Finale Svjetskog prvenstva u nogometu, finale Davis kupa, Modrić najbolji nogometaš svijeta. To je balkanski karakter jer imamo veliko srce i velika mu*a.

Objasnio je Ivanišević i zašto Modriću nije čestitao na nagradi za najboljeg igrača svijeta.

– Znam ga, ali ne tako dobro.

Za kraj se Goran osvrnuo i na osvajanje Wimbledona 2001.

– To će biti teško ponoviti, ali ništa nije nemoguće. Te 2001. svi su mislili da je nemoguće da odem do kraja, ali u sportu postoje čuda i događaju se lude stvari.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Komentara 117

Avatar gordi
gordi
09:42 09.10.2018.

sram te bilo, podilaziš torcidi...do sad sam te smatrao i cjenio kao sportaša a od sada si za mene kao i večinu Hrvata(,vjerujem) moralna nula

Avatar southman
southman
09:26 09.10.2018.

Pa ne znam ni ja baš Luku onako baš nešto najbolje ali eto isto mu čestitah ! Mogao si i ti ?

CR
crocro
09:34 09.10.2018.

"Znam ga, ali ne tako dobro", ovo bi mogla izjaviti samo neka "sirovina", a ne rang takvog sportaša kakav je bio Ivanišević. Uostalom cijeli svijet poznaje daleko više Modrića od Ivaniševića, Modrić je daleko veći sportaš od Ivaniševića, Modrić troši daleko više športske energije nego je trošio Ivanišević. I na kraju tako sirovo izjaviti da ge ne pozna tako dobro, samo pokazuje prepotentnu sliku Ivaniševića. Osim toga Modrić je nogometni kralj svijeta, on je broj jedan a Ivanišević nikada nije nosio broj jedan iako je bio među najboljima. I na samom kraju Ivanišević, iako je puno viši od Modrića, nije niti do pupka Modriću. Toliko o prepotentnosti Ivaniševića koji misli da se cijeli svijet vrti oko njega. On će biti zapisan kao pobjednik Wimbledona i to je sve. A danas je već u zaboravu. O Modriću će se puno dulje i više govoriti, pisati i komentirati u svijetu. Daleko više od Ivaniševića. Jednostavno, Modrić je veći i poznatiji sportaš kojega Ivanišević, slabo poznaje, i nije dovoljno čuo za njega. Sramotno i smiješno od Ivaniševića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije