Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan ipak ispunjen

Goluža razočaran nakon pobjede: Umoran sam od ponavljanja...

rk co zagreb
Marko Prpić/Pixsell
08.12.2012.
u 22:21

Zagrebaši su u 12. kolu SEHA lige pobijedili Izviđač 25:23, no imali su vodstvo 24:16 i onda - stali.

Rukometaši Croatije osiguranja Zagreba na oproštaju od polusezone ispunili su plan i u 12. kolu SEHA lige svladali su Izviđač sa 25:23, ali na odmor su otišli i prije negoli je utakmica završila. U 48. minuti vodili su 24:16, a zatim su gostima dopustili seriju od 7:1.

- Dobro smo odigrali 50 minuta, a zatim su dečki opet počeli srljati. I umjesto da bude plus deset završilo je plus dva. Umoran sam već od ponavljanja. Polusezonom i jesam i nisam zadovoljan. Jesam jer su neki mlađi igrači poput Stepančića i Mandalinića pokazali dosta dobrih stvari, a nisam jer stariji poput Tončija Valčića, Špilera i Skoke moraju dati više, povući kad se lomi rezultat, a ne gurati klince u vatru – ocijenio je trener zagrebaša Slavko Goluža.

- Slažem se sa trenerom, ni ja nisam zadovoljan svojom igrom. Ovaj dio sezone iznijeli su mlađi igrači, mi iskusniji morat ćemo na proljeće puno bolje – dometnuo je Tonči Valčić.

U Našicama je Červarov Metalurg (Mojsovski 9 golova, Stanić 18 obrana) u samoj završnici došao do tri boda (28:27) protiv Nexea (Slišković 7, Varvodić i Š. Ivić po 5). Bjeloruski Meškov (Božić 6 obrana, Karačić 5 golova, Vukić 4, Markotić 1) je pak pobijedio Tatran 34:29, a Vardar je slavio kod Sloge  35:27. Vode zagrebaši (25 bodova – 12 utakmica) ispred Metalurga (24-11), Vardara (23-11), Nexea (22-12)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije