Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prve reakcije

Goluža otkrio: Poruka prije utakmice nas je nabrijala!

hrvatska (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
23.01.2013.
u 23:29

– Ostalo mi je još puno goriva u spremniku. Stvarno smo iscrpljeni, ali ljudi, u polufinalu smo! – kaže junak dvoboja Duvnjak.

Izbornik Slavko Goluža isijavao je zadovoljstvom nakon velike pobjede nad Francuskom (30:23) u četvrtfinalu Svjetskog rukometnog prvenstva.

– Čestitke mojim dečkima, ostali smo gotovo bez pola momčadi. Dobili smo poruku prije utakmice, to je diglo dečke. Toj osobi posvećujem pobjedu i svim ljudima u Hrvatskoj. Sad idemo malo slaviti, a onda nas čekaju opasni Danci. Moramo vidjeti što je s ozljedama, ali idemo dalje, idemo do kraja – istaknuo je hrvatski izbornik i prokomentirao neke taktičke zamisli:

– Bilo je teško rotirati u prvom dijelu. Bilo je pogrešaka, ali ovakvo srce kakvo imaju moji dečki... Imamo ogroman motiv, posebno ja. Rekao sam dečkima da idemo odigrati i za Dragu Vukovića, za sve ljude, dobili smo toliko podrške...

Želio je izbornik naglasiti i sljedeće:

– Moram ovo reći, Francuzi su strašna momčad, toliko su nam muka zadali ovih godina. Neka idu u mirovinu s gorkom spoznajom da smo ih mi poslali u nju.

Domagoj Duvnjak vukao je Hrvatsku prema pobjedi s devet golova.

– Nisam se samo ja pokazao, svi su se dečki pokazali. Od najmlađeg do najstarijeg. Čestitam suigračima. Ostali smo bez Drage i iz toga smo se digli, bili smo i u maloj krizi, ali izvukli smo se – kaže Duvnjak.

Na na pitanje koliko mu je snage ostalo, uza smiješak je rekao:

– Ostalo mi je još mnogo goriva u spremniku. Stvarno smo iscrpljeni, ali ljudi, u polufinalu smo! Dat ćemo sve od sebe. Ja se nadam da nećemo tu stati. Večeras feštamo, sutra nas čeka put, moramo se dobro odmoriti i pripremiti za Dansku. Stvarno smo se dobro pripremili za ovu utakmicu, ali ovo što obrana radi na ovom prvenstvu, skidam kapu dečkima.

>>>Abalo i Onesta: Hrvati su bili bolji, zasluženo su pobijedili

>>Kakva rapsodija kauboja! Hrvatska je razbila Francusku!

>>L'Equipe oplakao trikolore: Kraj jedne ere...

>>Dinamovci u Turskoj po sobama navijali za kauboje

Komentara 70

Avatar Vrijeme
Vrijeme
07:05 24.01.2013.

Cestitke deckima na fantasticnoj tekmi.

ZI
zivko1
07:39 24.01.2013.

Sve čestitke golužinom stožeru i igračima tako se brane boje Hrvatske, dečki bit ćemo prvaci samo tako nastavite. Pozdrav svima koliko nas ima

Avatar kanonik
kanonik
06:52 24.01.2013.

Poruka je 99 posto od Gotovine.Jedino on može dignuti moral ovog napaćenog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije