Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Golijada u Klassikeru: Bayern slavio ludim preokretom

firo: 06.03.2021 Soccer: Soccer: 1st Bundesliga, season 2020/21 FC Bayern Munich - BVB Borussia Dortmund
Sebastian El-Saqqa/DPA/PIXSELL
06.03.2021.
u 21:04

Utakmica je počela šokantno za europskog prvaka, Norvežanin Haaland im je zabio dva gola u prvih devet minuta.

U derbiju 25. kolu Bundeslige Bayern je na Allianz Areni slavio protiv Borussije Dortmund s 4:2 i vratio se na vrh ljestvice. 

Utakmica je počela šokantno za europskog prvaka, Norvežanin Haaland im je zabio dva gola u prvih devet minuta. 

No, Bayern je preokrenuo jer ima prvog topnika i najboljeg igrača Europe, Roberta Lewandowskog, koji je u 26. minuti smanjio, a u 44. minuti iz penala i poravnao. Rezultat 2:2 je stajao sve do 88. minute kada je Leon Goretzka pogodio za preokret, a Lewandowski svojim trećim golom u 90. minuti postavio konačnih 4:2. 

Poljak ganja legendarni rekord Gerda Muellera od 40 bundesligaških golova u sezoni, a deset utakmica prije kraja Lewandowski je na 31 golu. 

Bayern je za dva boda prestigao Leipzig, koji je bio na vrhu nekoliko sati, dok je Borussia tek šesta sa 16 bodova manje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije