Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Golfer se popeo na stablo i izveo udarac jednom rukom

Garcia
Printscreen Youtube
25.03.2013.
u 21:43

- Popeo sam se na stablo vidjeti situaciju i shvatio sam da lopticu mogu udariti jednom rukom. Dobro je prošlo - rekao je Garcia.

Ako mislite da u golfu nema spektakularnih poteza, Sergio Garica će vas razuvjeriti. Španjolac je izveo udarac koji se odmah proširio Youtubeom i portalima.

Tijekom turnira Arnold Palmer na Floridi, prvi udarac Garcije je završio na stablu. Kako nije želio preskočiti šut, Španjolac je odlučio krenuti za lopticom. Nakon nekoliko minuta popeo se na stablo i izveo udarac jednom rukom. I sve to okrenut leđima prema rupi.

- Popeo sam se na stablo vidjeti situaciju i shvatio sam da lopticu mogu udariti jednom rukom. Dobro je prošlo - rekao je Garcia.

Ipak, nije sve dobro završilo za požrtvovnog Španjolca. Pri doskoku je ozlijedio rame i morao se povući s turnira.

Komentara 1

GU
Gumba017
23:12 25.03.2013.

Prvi put da sam pogledao golf duze od 30 sekundi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije