Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Golden State pobijedio bez ozlijeđenog Curryja i suspendiranog Greena

Kevin Durant
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.11.2018.
u 10:43

Warriorse je do 12. ovosezonske pobjede predvodio Durant s 29 koševa, dok Atlantu 11. poraza u sezoni nije spasilo 22 ubačaja Taureana Princea

Aktualni NBA prvaci, košarkaši Golden State Warriorsa u svojoj su dvorani svladali Atlanta Hawkse sa 110-103 iako su igrali bez ozlijeđenog Stephena Curryja te suspendiranog Draymonda Greena.

Curry je propustio treću utakmicu zaredom zbog ozljede aduktora zadobivene u porazu od Milwaukeeja prošlog tjedna, dok je klub odlučio suspendirati Greena na jednu utakmicu bez plaće zbog njegova ponašanja u završnici četvrte četvrtine protiv Los Angeles Clippersa kada se nakon izgubljene lopte u posljednjem napadu posvadio s Kevinom Durantom koji mu je prigovorio zbog toga što mu nije dodao. 

Kevin Durant
1/7

- To je bila odluka koju smo morali donijeti. Morali smo reagirati na ono što se događalo u Los Angelesu - izjavio je generalni menadžer Warriorsa Bob Myers.

Prema nekim izvješćima, nakon poraza od Clippersa još su neki igrači Warriorsa u svlačionici prigovarali Greenu zbog sebičnosti u posljednjoj akciji.

Warriorse je do 12. ovosezonske pobjede predvodio Durant s 29 koševa, dok Atlantu 11. poraza u sezoni nije spasilo 22 ubačaja Taureana Princea.

Cleveland Cavaliersi u svom su 13. ovosezonskom nastupu ostvarili tek drugu pobjedu svladavši na svom parketu Charlotte Hornetse s uvjerljivih 113-89.

Jordan Clarkson je ušavši s klupe ubacio 24 poena i bio najefikasniji kod Cavsa, dok je Tristan Thompson uz 11 pogodaka ostvario i čak 21 koš. Kod neraspoloženih Hornetsa najučinkovitiji je bio Jeremy Lamb s 22 koša. Mladi hrvatski centar Ante Toni Žižić u pobjedi svoje momčadi sudjelovao je sa šest minuta tijekom kojih je uputio jedan neprecizan šut za dva te ostvario tri skoka. 

>> Pogledajte kako su mladi košarkaši nakon osvojenog zlata zapjevali Lijepu našu u Novom Sadu

Houston Rocketsi uspjeli su kao gosti nadigrati ove sezone vrlo dobre Denver Nuggetse sa 109-99. U prvom poluvremenu Rocketse je u igri držao Chris Paul koji je postigao 14 od svojih 21 pogodaka u tom dijelu igre, dok je u drugom poluvremenu stvari u svoje ruke preuzeo James Harden ubacivši 19 od svojih 22 poena u nastavku. Najefikasniji kod pobjednika ipak je bio Clint Capela s 24 koša, dok je Nuggetse predvodio Nikola Jokić s 14 ubačaja i 12 skokova.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
11:00 14.11.2018.

Ma hit ove NBA sezone je fantastičan Slovenac Luka Dončič Čudesan mladič sa najboljom rookie statistikom posle Michaela Jordana. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije