Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo kolo

Gold Cup: Pobjede Meksika i Jamajke

Portugal - Meksiko
Foto: Reuters/Pixsell
10.07.2017.
u 09:14

U drugom kolu, 13. srpnja sastaju se Meksiko - Jamajka i El Salvador - Curacao.

Nogometne reprezentacije Meksika i Jamajke upisale su pobjede u susretima prvog kola C skupine Gold Cupa, prvenstva država članica CONCACAF-a.

Jamajka je u San Diegu pobijedila Curacao 2-0, dok je Meksiko u istom gradu slavio protiv El Salvadora 3-1.

Pobjedu Jamajci donijeli su Romario Williams (58) i Darren Mattocks (73), a jedan od najzaslužnijih za slavlje Jamajčana bio je vratar Andre Blake. Curacao je tijekom susreta imao 20 udaraca i nekoliko sjajnih prilika, no Blake je bio iznimno raspoložen. Curacao je najveći je otok u Nizozemskim Antilima, a na Fifinoj ljestvici nalazi se na 68. mjestu.

U drugom susretu Meksiko je pobijedio El Salvador 3-1. Golove za branitelje naslova zabili su Hedgardo Marin (8), Elias Hernandez (29) i Orbelin Pineda (55), dok je pogodak za suparnički sastav zabio Nelson Bonilla (10).

U drugom kolu, 13. srpnja sastaju se Meksiko - Jamajka i El Salvador - Curacao.

LJESTVICA:

1. Mexico       1 1 0 0 3-1 3   
2. Jamaica      1 1 0 0 2-0 3   
3. El Salvador 1 0 0 1 1-3 0   
4. Curacao     1 0 0 1 0-2 0 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije