Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak pobjede

Gojun: Ne želim da se umisli, ali Cindrić je Messi

Hrvatska - Island
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
14.01.2018.
u 23:28

- Odigrali smo sjajno nakon emotivnog pražnjena u prvoj utakmici protiv Srbije. Još ništa nismo učinili. Sada želimo svladati Švedsku i prenijeti četiri boda u drugi krug, kaže Vori.

Hrvatski rukometaši upisali su i drugu pobjedu na Europskom prvenstvu. Nakon što su u prvom kolu bili bolji od Srbije, danas su u Spaladium Areni svladali Island s 29:22. Junak naše pobjede bio je Luka Cindrić koji je zabio sedam golova.



- Ne bih htio da se Cindrić umisli, ali on je Messi. Svaka mu čast na ovome što je danas radi. Prvo je nas je vukao - rekao je Jakov Gojun.

Vrlo dobar bio je i Igor Karačić s četiri gola.

- Nisam baš previše zadovoljan jer u prvom poluvremenu nismo radili ono što smo se dogovorili. Nismo smjeli dopustiti da se nakon tri gola razlike Island vrati u igru. Neke jače ekipe to će kazniti. S druge strane, zadovoljan sam drugim dijelom jer je to ono što je izbornik tražio - rekao je Karačić.
Hrvatska - Island
1/20


Islanđani su se dobro držali u prvom poluvremenu i na odmor otišli sa samo golom minusa (14:13). No, u nastavku se zabranio Ivan Stevanović.

- Hvala publici na skandiranju, atmosfera je sjajna. Island je odličan, ali smo ih limitirali sjajnom obranom - rekao je Stevanović.

Igor Vori je dodao:

- Odigrali smo sjajno nakon emotivnog pražnjena u prvoj utakmici protiv Srbije. Još ništa nismo učinili. Sada želimo svladati Švedsku i prenijeti četiri boda u drugi krug.

Komentara 2

MU
muh
07:51 15.01.2018.

A nije Lukica bolji od Messija?

DI
Diesel
07:23 15.01.2018.

Svaka cast decki, nadam se da ce vam se snovi ostvariti. Malo cu vas gleda na televiziji, jer ja vise ne idem na nacionalisticke priredbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije