Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVILA GA DJEVOJKA

Godinama je spavao s bratovom ženom, a sada ga je uhitila policija

Foto: PA/PIXSELL/Instagram Screenshot
1/10
03.11.2020.
u 08:43

Mediji s Otoka kažu kako je uhićen zbog optužbi da je fizički napao svoju djevojku Kate Greville. Upravo je ona, prema napisima, kontaktirala policiju

Kuc, kuc! - Tko je to?!

- Policija! 

Tako je nekako počelo jutro za Ryana Giggsa, velškog izbornika i legendarnog nogometaša, kojemu je policija pokucala na vrata. Njegovi su susjedi ostali u šoku kada su vidjeli da je ugledni sportski djelatnik, ni manje ni više nego - uhićen.

Mediji s Otoka kažu kako je uhićen zbog optužbi da je fizički napao svoju djevojku Kate Greville. Upravo je ona, prema napisima, kontaktirala policiju. 

- Policija je dobila poziv u nedjelju navečer o tome da je Giggs napao svoju djevojku i nanio joj fizičke ozljede. Zbog toga je uhapšen, a više informacija o svemu će biti poznato uskoro - izjavili suiz policije u Manchesteru.

Slavni 46-godišnjak je ispitan o ovom slučaju te je zadržan u policiji.

Podsjetimo, u usporedbi sa legendom Manchester Uniteda i Walesa, njegov brat Rhodri nije bio tako uspješan na nogometnom terenu, a Ryan je više uspjeha imao i kod ljepšeg spola, pa tako i kod Rhodrijeve žene Natashe.  Od 2003. do 2011. godine Natasha i Ryan su uspješno skrivali aferu, ali jednom kad je sve izašlo u javnost uz Rhodrija je stao samo otac Danny.  

- Sramim se svog sina Ryana - rekao je Danny kad je poznatiji brat postao velški izbornik. 

Ostatak obitelji stao je na Ryanovu stranu, a to je pomoglo Rhodriju da se makne od svih, zaboravi na prošlost, nađe novu ženu i krene živjeti mirnim obiteljskim životom.  Danas sam priznaje kako je krenuo dalje i prebolio to što se dogodilo, ali i dalje ne priča s poznatijim bratom.

Komentara 3

BE
Beskucnik
09:04 03.11.2020.

Bolesno , zapravo je napravio uslugu bratu , ne mora cijeli zivot provest sa takvim osoboma, a ova rodbina , zapravo rodbina uvijek bira onog od koga ima koristi , u pravilu bolje imat dobrog prijatelja , nego ridbinu

DH
dalibor.hren
09:13 03.11.2020.

Zar je spavati grijeh???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije