Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštre riječi

Gobac: Balić je kriv što zadnjih pet godina nemamo zlato!

Zoran Gobac, Ivano Balić
Sanjin Strukić
29.01.2013.
u 19:10

Zoran Gobac, ekskluzivno je za RTL Danas izrazio nezadovoljstvo jer u pomlađivanje ekipe u reprezentaciji nisu krenuli još u Londonu.

– Ivano je velik čovjek, velik sportaš, velik rukometaš, ali činjenica je da problem može biti baš u njemu. Mislim da Ivano Balić nije doveo pet puta Hrvatsku do cilja, to mislim. I iza toga stojim. Jer ako je on takav kakav je, onda je on to morao završiti – kazao je Gobac.

– Da smo šest mjeseci ranije krenuli s promjenama, možda bismo imali dvije zlatne medalje. Tražit ćemo da se sportska inspekcija pozabavi zaposlenima u sportu. U ZŠS-u je zaposleno 50 posto ljudi koji ne trebaju biti tamo – dodao je Gobac.

Cijeli razgovor sa Zoranom Gopcem pogledajte u videoprilogu na stranicama RTL-a, odnosno OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 57

DA
darmar
19:28 29.01.2013.

Konacno prava istinska dijagnoza o ulozi Balica. Preegoistican, prenapuhan, nemotivirajuci i razbijac momcadskog duha - Balic. Susta suprotnost jednom Voriju koji se uklopio u momcad. Svaka cast izborniku Goluzi i Gobcu,

FR
frendodbalića
20:08 29.01.2013.

Gobac, tulipane jedan pričaš najobičnije gluposti. Daj odi više iz tog rukometa da te Balić može zamijenit.

ZA
zagorec1
08:45 30.01.2013.

Hvala bogu da ste jednom dosli do pameti i svatili da je Balic radio vise stete neg koristi!!! Da se je na vrijeme krenulo u pomladjivanje mogli smo doc kuci sad sa zlatom!!! al i ovo je uspjeh uz sve nevolje koje su nas snasle!! Bravo decki!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije