Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalski napadač

Nije prošlo: Cristiano Ronaldo ovaj je put ostao bez Oscara

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.03.2018.
u 09:17

Tražio je Portugalac kazneni udarac, ali francuski sudac Ruddy Buquet samo je odmahnuo rukom

U prijateljskoj utakmici Nizozemska je srušila Portugal u prvih 45 minuta. Izabranici Ronalda Koemana u Ženevi su nadigrali europskog prvaka s 3:0 te najavili bolje dane za nizozemsku reprezentaciju, jer nakon što nisu vidjeli EP prije dvije godine ostali su i bez ovogodišnjeg SP-a u Rusiji.

A koliko je europski prvak bio nemoćan protiv 'oranja' najbolje je pokazao Cristiano Ronaldo. Portugalska zvijezda nije uputila nijedan udarac prema suparničkim vratima, a posebno će ostati upamćena situacija iz 30. minute pred Cillessenovim vratima. 

Quaresmo je petom ostavio loptu Cristianu Ronaldu, a Realov napadač je nakon nekoliko koraka pao na travnjak. Tražio je Portugalac kazneni udarac, ali francuski sudac Ruddy Buquet samo je odmahnuo rukom.

Ronaldo je bio ljutit i burno je reagirao. Ali sve demantira snimka na kojoj se jasno vidi kako je pao nakon što je nogom zakačio teren, a prije udarca po lopti. Njegova gluma ovaj put nije prošla kod francuskog suca... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije