Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Gledatelji za Puca ispunili svaki kutak Borika

\'27.03.2011., Arena, Laniste bb, Zagreb - 1/8 finala rukometne Lige prvaka izmedju RK Croatia Osiguranje Zagreb - HC Rhein-Neckar Lowen. Ivano Balic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
04.10.2011.
u 22:18

- Ova utakmica je samo pokazala da ćemo se za svaku pobjedu morati dobro namučiti - rekao je Ivano Balić nakon pobjede nad Borcem.

Rukometaši CO Zagreba pobijedili su Borac (29:24) u utakmici 4. kola Regionalne SEHA lige. Više od pobjede Zagrebaši će pamtiti atmosferu u dvorani Borik. Natiskalo se 5000 gledatelja, sjedilo se na svim mogućim prolazima, stajalo na balkonima dvorane. Kažu domaćini da ovako puna dvorana nije bila od vremena kada je Borac bi prvak Europe, 1976. godine.

- Bilo je gušt igrati pred bučnim gledateljima. Bolje da je tako nego da u domaćoj ligi igramo pred praznim tribinama. Domaći su nešto bolje odigrali obranu u prvom poluvremenu, a mi u drugom. Ova utakmica je samo pokazala da ćemo se za svaku pobjedu morati dobro namučiti - rekao je Ivano Balić koji je na predstavljanju jedini dobio pljesak, a nakon utakmice teško se branio od tinejdžerki koje su silno željele fotografiju s njim.

Uoči utakmice domaćini su ispred kluba i grada podijelili prigodne poklone predstavnicima CO Zagreba, Bartolu Kalebu i Zoranu Gobcu, Ivanu Baliću kao najboljeg svjetskom igraču u izboru IHF-a, te Božidaru Joviću koji je s Borcem osvojio kup EHF-a, 1991. godine.

- U dogovoru sa CO Zagrebom, dio prihoda s ove utakmice uplatit ćemo obitelji Iztoka Puca koji boluje od raka pluća i svi mu želimo brzo ozdravljenje. Puc je za Borac igrao krajem osamdesetih i otišao je iz Banjaluke u Zagreb - rekao je Boris Đogo, direktor banjalučkog kluba.

Ivica Obrvan, trener CO Zagreba, bio je na kraju zadovoljan.

- U nastavku je Šego skinuo nekoliko lopti, odigrali smo puno čvršće u obrani, a do izražaja je došlo naše iskustvo i duža klupa. Igrati u ovakvoj atmosferi samo je dokaz da SEHA liga ima smisla - istaknuo je Obrvan.

Najefikasniji kod Zagrebaša bili su Marić sa sedam, te Špiler i Kopljar sa pet pogodaka. Ivano Balić se drugu utakmicu za redom nije upisao među strijelce, a Šego je sakupio 17 obrana.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
07:53 05.10.2011.

svi igraju za puca osim janeza... njih očito nije zadužio ničim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije