Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutija šibica

Gledatelji nisu iznevjerili, ponovno puna dvorana na Štefanje

Kutija šibica
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
26.12.2017.
u 23:20

Ne sjećam se da je ovako puno gledatelja bilo na Štefanje u posljednjih desetak godina - rekao je Mićo Vujanić, jedan od najboljih strijelaca Kutije

Gledatelji nisu iznevjerili malonogometni turnir Kutija šibica na Štefanje. Dupkom puna dvorana uživala je u nekoliko zaista atraktivnih utakmica.

- Ne sjećam se da je ovako puno gledatelja bilo na Štefanje u posljednjih desetak godina - rekao je Mićo Vujanić, jedan od najboljih strijelaca Kutije.

Kutija šibica
1/13

A da li ste zadovoljni kvalitetom u četvrtfinalu?

- Naravno, I to ne samo kvalitetom seniorskih utakmica, već sam uživao u susretima polufinala veterana i žena - zaključio je Vujanić.

U polufinalu glavnog turnira igrat će lanjski pobjednik, Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi. Fimato sport protiv splitske momčadi Biberon Amarena, dok će u drugom polufinalu igrati MNK Cvjetno Poliklinika Milojević i Big Bang team. 

Moglo bi se dogoditi da u četvrtak, 28. prosinca gledamo reprizu lanjskog finala između Pizzerije Stari Zagreb i MNK Cvjetno. No, s tom razlikom što Pizzeria Stari Zagreb ove sezone nastupa s potpuno drugačijom momčadi u odnosu na lani.

Big Bang team je prije dvije godine igrao finale i izgubio od Dobermana. Sada su oni otišli korak dalje dok je Doberman zaustavljen u četvrtfinalu. Marijo Švigir brani za Big Bang team i ako osvoji Kutiju šibica bit će mu to sedmi naslov.

No, nije jedini igrač koji bi mogao do sedme “kutije”. Tome se nada i Matija Capar koji igra za MNK Cvjetno Poliklinika Milojević. Još je jedan igrač do sinoć bio u igri za sedmo slavljena turniru, ali je ispao. Riječ je o Korabu Morinu koji se prvi put ove sezone pojavio u zapisniku, ali nije odigrao ni minute za Doberman. Možda se čuvao za polufinale i finale, ali njegov momčad ispala je od sjajne splitske družine Biberon. 

Kutija šibica
1/8

Junak tog susreta uz dvostrukog strijelca Nikole Pavića bio je vratar Franko Bilić koji je obranio desetak teških udaraca. Zanimljivo je da za klupe ove momčadi stoji Mate Lončar kojeg svi više poznaju pod nadimkom Mate biljarista.

U ženskom finalu igrat će dvije trenutno najbolja ženska sastava - MC Plus i Alumnus. 

Lani je Alumnus u polufinalu ispao od Osijeka Svi se još sjećaju suza Tihane Nemčić, kapetanice Alumnusa, nakon ispadanja. Sada ih u polufinalu nije bilo. No, u finalu ih čeka vrlo jaki MC Plus predvođen Gabrijelom Gaiser, Anom Dujmović, Ivonom Pejić. Zanimljivo je da su se ova dva sastava lani susrela odmah u prvom kolu i pobijedio je Alumnus nakon sedmeraca.

Rezultati - glavni turnir - četvrtfinale: ASO Ponos Krapina - Big Bang team 5:6 (7m), MNK Cvjetno Poliklinika Milojević - Podstrana 3:1, Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi-Fimato sport - IQ bar&Kerschoffset 3:1, Doberman - Biberon Amarena 1:2; veterani - polufinale: Sofra - IPA Zagreb 2:1, Matan nekretnine Senjak - SC Flegar 4:1; žene - polufinale: Super stars - MNK Alumnus SC Flegar 0:10, Agram - MC Plus-DC Grzela-Fotex Sv. Nedjelja 1:5.

Kutija šibica
1/24

Komentara 1

ZI
zico
09:01 27.12.2017.

odličan nogomet nakon dugo vremena na štefanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije