Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUŠTANJE MJERA

Gledatelji na ATP i WTA turnirima u Rimu i na utakmici Juventus - Atalanta

Teniski teren
DPA/Pixsell
06.05.2021.
u 23:41

Gledatelji će se morati pridržavati protuepidemijskih mjera, odnosno držati fizičku distancu, prati ruke i nositi maske za lice.

Ovogodišnji ATP i WTA 1000 turniri u Rimu, koji će trajati od 8. do 16. svibnja, bit će otvoreni za gledatelje od osmine finala i to 25 posto kapaciteta tribina, objavila je zamjenica državnog tajnika za sport Valentina Vezzali.

 Gledatelji će se morati pridržavati protuepidemijskih mjera, odnosno držati fizičku distancu, prati ruke i nositi maske za lice.

 I ovosezonsko finale talijanskog nogometnog kupa, u kojem će igrati Juventus i Atalanta, bit će dostupno navijačima. Finale kupa igrat će se Milanu 19. svibnja na stadionu San Siro, a za navijače će biti otvoreno 20 posto kapaciteta tribina koje mogu primiti oko 76.000 gledatelja. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije