Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se odluka vlasti

Gledatelji će ipak smjeti na Giro d'Italia?

Giro d'Italia
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
28.05.2020.
u 19:20

Ovogodišnji Giro trebao se održati od 8. do 31. svibnja, a prve tri etape su bile planirane u Mađarskoj

Direktor biciklističke utrke Giro d'Italia, koja bi se ove godine trebala održati od 3. do 25. listopada, Mauro Vegni izjavio je kako njegov organizacijski odbor planira održati natjecanje uz prisutstvo gledatelja pored trase.

- Konačnu odluku donijet će lokalne i nacionalne vlasti, dok ćemo se mi držati pravila koja će nam biti određena. U ovom trenutku mi planiramo održati utrku s gledateljima - izjavio je Vegni za talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport.

Ovogodišnji Giro trebao se održati od 8. do 31. svibnja, a prve tri etape su bile planirane u Mađarskoj. Taj mađarski dio se neće voziti u listopadu, već će start biti prebačen na jug Italije, na Siciliju ili u Kalabriju.

Prema trenutačnom planu Međunarodnog biciklističkog saveza (UCI), biciklistička sezona koja je zbog pandemije koronavirusa prekinuta od sredine ožujka trebala bi se nastaviti 1. kolovoza jednodnevnom utrkom "Strade Bianche" u talijanskoj pokrajini Toskani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije