Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA POUKA

Gledao je kao manijak, kao da smo u sceni iz 'Isijavanja', skoro sam se us***

Gerard Pique
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/6
22.03.2018.
u 14:07

- Čekali samo da dođe Sir Alex Ferguson i održi nam govor. Ja sam sjedio do Roya Keanea, a odjednom je nešto počelo vibrirati. Roy je počeo gledati po svlačionici, a ja sam shvatio da je to moj mobitel.

Branič Barcelone Gerard Pique od 2004. do 2008. godine nosio je dres Manchester Uniteda. Za Players Tribune otkrio je za njega prilično neugodnu situaciju iz svlačionice uoči jedne od prvih utakmica za crvene vragove.

- Spremali smo se za utakmicu, bio sam jako nervozan. Zamislite samo, imao sam 18 godina, a u svlačionici sjedim do Ruuda van Nistelrooya, Ryana Giggsa, Rija Ferdinanda. Želio sam biti nevidljiv - započeo je priču Pique pa nastavio:

- Čekali samo da dođe Sir Alex Ferguson i održi nam govor. Ja sam sjedio do Roya Keanea, a odjednom je nešto počelo vibrirati. Roy je počeo gledati po svlačionici, a ja sam shvatio da je to moj mobitel.

- Keaneu nije bilo jasno odakle dolazi taj zvuk, pa je počeo gledati po svlačionici kao manijak. Znate onu poznatu scenu iz 'Isijavanja' s Jackom Nicholsonom, tako je izgledao. Počeo se derati, prvi put je pitao čiji je telefon. Tišina. Drugi put je postavio pitanje. Opet tišina. Kada je treći put još glasnije postavio pitanje, ja sam poput klinca tiho rekao: 'Oprosti, moj je.'

- Roy je potpuno poludio, bilo je nevjerojatno, skoro sam se us***, ali bila je dobra pouka za dalje.


 

Komentara 1

OD
odisej22
09:28 27.03.2018.

Ludi Irac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije