Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAPIROLOGIJA...

Glavobolja za Osječane: Bivši Vatreni još ne smije igrati, Bjelica otkrio zašto

Foto: pixsell
1/2
18.02.2021.
u 09:24

Ivan Santini je na povratku iz Kine trebao potpisati za belgijski klub Kortrijk za koji je već igrao, ali oni su odustali od transfera upravo zbog problema s papirima, a sada se s tim bore Osječani

Iz Gradskog vrta je odjeknula vijest kako je Nenad Bjelica sa svojim suradnicima uspio dovesti veliko ime hrvatskog nogometa - Ivana Santinija - najzvučnije ime koje je došlo u Osijek u ovom prijelaznom roku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, iako je Santini već odradio i trening i predstavljanje, još neko vrijeme neće moći igrati zbog problema s papirologijom.

Naime, njegovi papiri iz Kine još nisu došli u Osijek, potvrdio je to za SN i Nenad Bjelica.

 

- Ivan Santini raskinuo je s Kinezima ugovor jednostrano, pa će malo potrajati dobivanje njegovih papira i zasad nije registriran u Osijeku, ali i mi kao klub i njegovi agenti već smo poduzeli potrebne korake preko Fife da se taj problem što prije riješi - rekao je Bjelica koji se nada da bi ovaj problem trebao biti riješen kroz 10-ak dana,  a do tada će Ivan normalno sudjelovati na treninzima Osječana.

Podsjetimo, Ivan Santini je na povratku iz Kine trebao potpisati za belgijski klub Kortrijk za koji je već igrao, ali oni su odustali od transfera upravo zbog problema s papirima. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
15:40 18.02.2021.

Da li je plaćen dok je na čekanju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije