Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje fiorentine

Gilardino nanio Napoliju prvi domaći poraz

Alberto Gilardino
Reuters
14.03.2010.
u 10:17

Tek u 28. kolu aktualnog prvenstva Serije A nogometaši Napolija su doživjeli prvi domaći poraz. Krivac za to je Fiorentina, odnosno Alberto Gilardino.

Pobijedila je Fiorentina na vrućem terenu u Napulju 3:1 i to samo nekoliko dana nakon nesretnog poraza od Bayerna u osmini finala Lige prvaka. Pobijedili su Toskanci makar su gubili 1:0 sve do pola sata prije kraja ogleda. No, tada je na scenu stupio njihov prvi strijelac, reprezentativac Alberto Gilardino.

Prvo je izjednačio u 60. minuti, a veliko je slavlje gostima donio tri minute prije kraja svojim jedanaestim pogotkom u sezoni. Priču je u zadnjoj minuti nadoknade zaključio Stevan Jovetić pogotkom za 3:1.

Napoli je dosad na domaćem terenu imao šest pobjeda i sedam remija. Inter je ovdje odigrao 0:0, a Napoli se čudnovato spašavao protiv Milana i Rome. Protiv Milana su zabili dva pogotka u sudačkoj nadoknadi za 2:2, a protiv Rome jedan za također 2:2. No, za Gilardina nisu imali rješenja.

Serie A, 28. kolo:

Napoli - Fiorentina 1:3 (Lavezzi 48 / Gilardino 60, 87, Jovetić 90)

Redoslijed: 1. Inter 59, 2. Milan 55 (-1), 3. Roma 52 (-1), 4. Palermo 46 (-1), 5. Juventus 44 (-1)..., 7. Napoli 41..., 10. Fiorentina 38...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije